3 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 64 share-uri

Orice dragoste lasa urme. Unele chiar perfecte. Si orice ai pune in loc, un alt tablou sau tapet, urma aceea ramane. Acolo, pe stanga peretelui, unde i-ar fi fost inima. Unde ii este o inima acum.

Chiar si la televizorul din camera se vorbea la unele emisiuni despre presupusa dragoste dintre perete si tablou, iar dulapul, incruntat si mare, scartaia, uneori, la canapeaua obisnuita, deja, cu barfele. Toti vorbeau ca ar fi ceva intre ei, intre peretele asta mai lung si tabloul acela. Si aveau dreptate, chiar era ceva intre ei. Un cui. Asta ii tinea impreuna, un cui. Dar asta ii si despartea, in acelasi timp.

Ce pentru altii este un obiect mic si ascutit, care poate sa te raneasca, pentru ei, cuiul, este ca un pod, ca un preot care i-a legat pe viata, ca o mana intinsa deasupra prapastiei cand unul sta sa cada, iar celalalt sta bine infipt pe picioare si n-o sa lase sa se intample asta niciodata. Asa parea si cu ei, ca si daca s-ar rupe cuiul, peretele, ca printr-o minune, si-ar schimba unghiul, punand toata casa in pericol, s-ar face de vreo 150 de grade si tabloul ar sta intins pe el, ca pe un camp cu flori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Dragostea lor chiar este oarba, pentru ca ei nu s-au vazut intre ei, dar impreuna sunt ca un muzeu. Au incercat amandoi sa traga cu ochiul in oglinda pe care au probat-o, la un moment dat, oamenii casei, dar au trecut prea repede prin fata lor si n-au reusit. Au incercat sa vada ceva macar in reflexia din ecranul televizorului, dar nici asa n-a mers. Si s-au obisnuit cu gandul ca, de fapt, ei n-o sa se vada niciodata intre ei, asa cum ii vad ceilalti… Insa, pe de alta parte, si ei simt ceva ce nu pot ceilalti sa simta. Ei se iubesc asa cum sunt ei, acoperindu-si unul altuia defectele sau ajutandu-se sa fie vazuti mai cu admiratie, cu alti ochi.

Si s-au impacat cu gandul ca ei n-or sa se vada niciodata cat stau impreuna, dar cui(ului)… ii pasa?
 

Sursa: cornelilie.ro

Pe Cornel Ilie il mai puteti gasi si pe pagina de facebook www.facebook.com/cornel.ilie.54 sau pe www.facebook.com/VunkOfficial


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri