Dorul este un sentiment egoist. Cel mai egoist. Cand ti-e dor de cineva, nu ti-e dor de acea persoana, ci de cum te simti tu langa acea persoana. Dor de felul in care te face sa te simti, sa te porti, sa zambesti, sa vorbesti, sa traiesti.

de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk

Dorul este un sentiment de rezerva. Apare atunci cand lipseste cineva, ceva si ii ia locul. Nu trebuie sa fie o cauza, ci un efect. Este sentimentul cel mai frustrant si totusi cel mai frumos. Parca este mai frumos si decat dragostea si asta este ironic, pentru ca dorul este efectul dragostei si nu invers. Efectul dorului nu tine de tine, ci de persoana care il naste.

Poate fi cel mai sfasietor sentiment si durerea fara cea mai de medicament daca cealalta persoana nu te mai vrea sau cea mai fericita apasare daca stii ca esti asteptat de ea. 

Dorul este un sentiment egoist. Cel mai egoist. Cand ti-e dor de cineva, nu ti-e dor de acea persoana, ci de cum te simti tu langa acea persoana. Dor de felul in care te face sa te simti, sa te porti, sa zambesti, sa vorbesti, sa traiesti. 

Dorul nu este o slabiciune, nu este o nevoie, desi se confunda cu asa ceva de multe ori. Nevoia este efectul dorului. Persoana care lipseste este drogul, dorul este extazul, nevoia este sevrajul. Sa se creeze institutii de reabilitare pentru asa ceva si n-ar mai fi nimeni liber pe strazi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Dorul este dovada unei parti frumoase in fiecare om. Chiar si in cei care credem ca sunt cei mai rai. N-am auzit niciodata „mi-e dor sa fac rau…”. Cu toate astea, dorul te poate face sa te simti cel mai rau, emotional vorbind.

Dorul este moneda de schimb, tributul, taxa pentru ce si cat iubesti. Ai gasit pe cine sa iubesti si te face sa te simti cel mai fericit. Deodata, esti mai puternic, mai frumos, mai interesant, mai tanar. Cand pleaca acea persoana de langa tine, pentru o ora, o zi , o viata, dorul este acolo sa-ti faca „nota de plata”. Si depinde in cine ajunge. Pe unii ii mananca si ii macina pe dinauntru, ii transforma in niste fantome ale unei iubiri, iar pe altii ii hraneste, le da putere sa faca timpul sa treaca mai repede pana se vor afla, din nou, in preajma persoanei cu potential de drog.

Dorul te face sa spui cuvinte pe care nu credeai ca o sa le spui, vreodata. Si face asta de mai multe ori decat dragostea. Sa recunosti sau sa admiti ca iubesti este pentru cei mai multi mai usor decat sa recunosti ca ti-e dor. Pentru ca dorul presupune o dependenta fata de cineva. Plus ca nu dragostea te face sa dai la 3 noaptea mesaje sau telefoane fostei sau fostului iubit, ci dorul. Si alcoolul sau orgoliul ranit.

Foto homepage: Femeie frumoasa via Shutterstock

Foto int: Dor via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri