11 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Cum stai cu dragostea in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013? Ce ti-au rezervat numerele pe plan sentimental? Cum te gaseste toamna lui 2013? Indragostita, fericita, cu planuri de nunta sau de viitor sau visand la sufletul pereche? Afla care sunt momentele importante ale vietii tale amoroase conform horoscopului numerologic!

Daca ai Numarul Anului Personal 3: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Chiar daca nu esti indragostita de nimeni in mod special, vei fi indragostita in aceasta toamna de ceva mai puternic decat toate iubirile din lume: de viata. Te asteapta o toamna energica, plina de aventura, evenimente si entuziasm. Nu te vei plictisi cu siguranta in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie si iti vei regasi integral pofta de a trai in luna noiembrie. Stii ca meriti o iubire frumoasa si fericita asa incat nici nu o sa te ia prin surprindere sa o gasesti acolo unde te astepti mai putin. Cei casatoriti trec printr-o perioada incarcata, insa interesanta mai ales in ultimele doua saptamani din noiembrie. Armonia este principiul universal care guverneaza relatia voastra.

Daca ai Numarul Anului Personal 4: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Atentia ta se va concentra in cel de-al doilea semestru al toamnei asupra partenerului de viata si a relatiei pe care o ai cu acesta. Chiar daca lucrurile merg in general bine intre voi, micile neintelegeri si conflicte care apar sunt legate de bani si insuficienta lor. Noiembrie aduce o reechilibrare a situatiei financiare astfel incat aceste mici probleme vor fi date cu usurinta uitarii. Cei care au intalniri in aceasta perioada si mai ales in ultimele doua saptamani ale lunii octombrie traiesc cu sentimentul implinirii si al fericirii, experimentand sentimentul ca si-au intalnit in sfarsit sufletul pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri