3 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 70 share-uri

Cum ne tratam de saracie si datorii? Toti autorii cartilor de spiritualitate ne indeamna sa renuntam la atasamentul agresiv fata de bunurile materiale. De indata ce ne-am armonizat spiritul si am inteles cheia intamplarilor de viata, realitatea se va asterne mult mai placut pentru... trup si buzunar!

Destinul mi-a aratat in plan material ce inseamna sa fii sarac cu duhul.. Cu cat eu deveneam mai aroganta si mai atasata de intelepciune, cu atat cresteau lipsurile mele materiale. Imi amintesc de o vizita pe care am facut-o unor tarani florari. Am fost surprinsa sa descopar ca ei castiga intr-o luna cat eu n-am putut castiga in ultimii 10 ani. Material vorbind, eu sunt "saraca lipita" in raport cu niste oameni pentru care nu aveam o foarte mare consideratie. Ce palma peste orgoliul meu! Oamenii astia pe care eu ii consideram "limitati" mi-au aratat, in 20 de minute, ca cea cu adevarat ”limitata” am fost, de fapt, eu.

As mai adauga si faptul ca, uneori, neacceptarea unei situatii de restabilire a unui echilibru karmic poate duce la degradare materiala.

Cum ne tratam de saracie si datorii? Toti autorii cartilor de spiritualitate ne indeamna sa renuntam la atasamentul agresiv fata de bunurile materiale. Cerem iertare pentru ca ne-am legat mai mult de cele pamantesti, decat de Dumnezeu; cerem iertare pentru ca am respins purificarea si i-am condamnat pe ceilalti si pe Dumnezeu pentru necazurile noastre. De indata ce v-ati armonizat spiritul si ati inteles cheia intamplarilor de viata, realitatea se va asterne mult mai placut pentru… trupul si buzunarul vostru!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri