Fa si tu Testul Dragostei, acest test minunat care a cucerit internetul, si descopera ce spune despre personalitatea ta in dragoste!

INTERPRETARE RASPUNSURI TESTUL DRAGOSTEI

1. Drumul reprezinta felul in care te indragostesti. Drumul scurt sugereaza faptul ca ai tendinta de a te indragosti usor, rapid. Drumul lung spune despre tine ca te indragostesti greu.

2. Numarul de trandafiri rosii reprezinta cat de mult daruiesti intr-o relatie, in timp ce numarul de trandafiri albi reprezinta ceea ce astepti in schimb de la o relatie.

3. Aceasta intrebare reprezinta modalitatea in care alegi sa gestionezi problemele ce apar in relatia ta. Daca te duci de unul singur dupa persoana iubita, atunci mai mult ca sigur ca esti o persoana ce abordeaza in mod direct probleme ce survin intr-o relatie, incercand sa le rezolvi cat mai repede. Daca ai rugat pe cineva sa il/o cheme pe partenerul/ partenera ta, preferi sa eviti problemele, sperand ca se vor rezolva de la sine.

Foto Trandafiri_Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari A contat cine a zbierat mai tare

4. Plasarea trandafirilor reprezinta gradul tau de dependenta fata de prezenta fizica a persoanei iubite. Daca ai asezat trandafirii pe pervaz, inseamna ca poti sta o perioada indelungata de timp fara persoana iubita langa tine. Daca ai asezat trandafirii pe pat, inseamna ca iti doresti sa ai in permanenta persoana iubita langa tine.

5. Intrebarea 5 reprezinta atitudinea ta fata de modul de a fi al persoanei iubite.

Daca te astepti sa o gasesti dormind – o accepti si o iubesti asa cum este, cu bune si rele.

Daca te astepti sa o gasesti treaza – ti-ai dori ca persoana iubita sa se schimbe pentru tine.

6. Drumul pe care il alegi inapoi catre casa ta este un indiciu pentru cat de mult ramai indragostit/a de cineva.

Daca ai ales drumul lung - ramai indragostita pentru o perioada indelungata de timp.

Daca ai ales drumul scurt – te indragostesti usor, dar te ‘dezindragostesti’ la fel de usor

Foto homepage: Inima_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri