16 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Afla de la Alina Neagu, expert Garbo, cum te poti debloca energetic prin regim alimentar si ce importanta au alimentele Kosher pentru ridicarea vibratiei noastre energetic-emotionale!

de Alina Neagu, expert Garbo si autor Revista Normal despre paranormal
despreparanormal.blogspot.com

In aceasta editie am sa ma refer la deblocarea energetica prin regim alimentar. Stim cu totii ca orice sarbatoare crestina este precedata de post. Adica, celebrarea spirituala se sprijina pe curatarea energetica a trupului. Exista numeroase alimente care ne scad vibratia. De exemplu, vanatul. Animalele sunt ucise cu cruzime, ele sufera in momentul mortii. Chiar si obiceiul taiatului de porci de Craciun nu are o vibrtie spirituala prea inalta. Ce obicei barbar! Sa dai de mancare unui animal timp de un an- in fiecare zi- si apoi sa-l tai si sa-l mananci! Bietul Ghita moare adesea in chinuri groaznice. Plus ca nu prea vad legatura cu nasterea lui Hristos. Daca stramosii nostri au fost barbari, e musai sa fim si noi? Nu cred ca asa le cinstim memoria! Marile spirite luminate nu s-au ghiftuit niciodata cu porci. Iisus a inmultit pestii, nu porcii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Un lucru este cert- intre dieta si vibratia ta spirituala exista o foarte strinsa legatura. Evreii sunt un exemplu din acest punct de vedere. Nu inteleg de ce crestinii nu au preluat acest obicei alimentar extrem de sanatos.

Alimentele Kosher = a manca cu sens si in acord cu divinitatea

"Alimentele Kosher se refera la legile dietetice religioase evreiesti ce fac parte din codul de legi din Tora, ce determina ce alimente se pot manca si cum se pot prepara pentru a putea fi consumate. Kosher se refera la mancarea sau tipurile de alimente permise in alimentatie, in concordanta cu legile divine. Kosher inseamna autocontrol in primul rand; acesta te invata sa mananci controlat, sa fii extrem de "dur" cu propria persoana in privinta alegerilor pe care le faci atunci cand mananci, adica sa faci fata tentatiilor de a manca alimente nepermise.

Foto main: Rondell Melling /Pixabay

Pentru israelieni, a manca Kosher inseamna a fi in acord cu divinitatea si a manca cu sens. Chiar daca poporul evreu se ghideaza si in prepararea bucatelor dupa cuvantul legii divine, aceasta nu inseamna ca toata mancarea este extrem de sanatoasa, dar oricum este o varianta sigura pentru organism. Biblia Tora specifica, in mod clar, ca sangele animalului nu trebuie consumat si ca omul nu are voie sa induca niciun fel de suferinta animalului pe care urmeaza sa-l manance, dar nici altei creaturi vii.

Din acest motiv, taierea se face prin sectionarea rapida a gatului animalului, folosindu-se un cuttit foarte ascutit, iar sangele se scurge imediat. O taiere corecta, kosher, reduce nivelul de suferinta al creaturii aproape la minim, secretia mare de hormoni din momentele de panica prin care trece animalul fiind, la randul ei, foarte redusa.

Foto int: Mandala cu fructe si legume de toamna_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri