Lectii de viata de la Coco Chanel

12:07, 29 Iulie 2013 publicat în Lifestyle57 share-uri

O lectie importanta invata de la Coco Chanel este aceea de a avea curajul sa-ti alegi singur un drum in viata si sa-l urmezi indiferent de situatie.

Sursa: Envy.ro

"Misterioasa pentru apropiati, inversunata sa stearga orice urma a trecutului, a originilor ei, Coco Chanel a fost de-a lungul intregii existente o "femeie in afara tiparelor", o persoana in afara normelor intr-o societate conformista, o personalitate independenta, ambitioasa si deja sigura de destinul ei iesit din comun." (Edmonde Charles-Roux).

Citeste si:
Testul viziunilor: Ce citat celebru iti descrie viitorul?
Testul viziunilor: Ce citat...

Foto: flickr.com - chariserin

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferit.

Multi dintre noi nu reusim sa trecem de barierele sociale, nu indraznim sa gandim sau facem lucrurile in alte directii. Motivul pentru care Coco Chanel a fost geniala a fost ca a indraznit sa gandeasca diferit si sa fie diferita. Daca vrei sa faci ceva cu adevarat maret, incearca sa fii diferit, sa faci lucrurile sa mearga in felul tau.

Citeste si:
Jurnalul unui cuplu ce credea că actele de căsătorie sunt cele care...
Jurnalul unui cuplu ce credea...

Cel mai curajos lucru este, inca, sa gandesti singur. Cu voce tare!

O lectie importanta invata de la Coco Chanel este aceea de a avea curajul sa-ti alegi singur un drum in viata si sa-l urmezi indiferent de situatie. Consumand tot ceea ce e comun si popular, este mult mai usor decat a face ceva autentic si original. Este nevoie de mult curaj intr-o lume in care opinia publica este, de cele mai multe ori, un factor de decizie pentru ceea ce este bine si ce ceea ce este rau.

Exista timp pentru munca si exista timp pentru iubire. Nu exista timp pentru nimic altceva.

Auzim de multe ori vorbindu-se in jurul nostru despre cum oamenii nu sunt multumiti cu ceea ce fac, nu se simt impliniti. Fac lucruri din inertie, merg la birou sau la scoala, seara se intalnesc in oras cu prietenii si apoi merg la culcare. Si apoi reiau aceasta activitate din nou si din nou. Din pasiune pentru frumos, Coco Chanel a reusit sa se faca remarcata in lumea intreaga prin unicitate si devotament.

Citeste articolul integral pe envy.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri