'Rugaciunea iti poate schimba viata oricand, oriunde, la orice varsta. Te poate vindeca de boli, iti poate reinnoi mintea si corpul, iti poate calma furtunile din viata de zi cu zi.'

Un alt element al rugaciunii eficiente este sa te rogi cu convingerea ca raspunsul este deja acolo, inainte de a vedea chiar dovezi. Multumeste pentru raspuns, inainte de a-l fi experimentat. Eu stiu, fara indoiala, ca Dumnezeu a raspuns la rugaciunile mele. Rugati-va ca si cum ati vorbi cu cineva foarte apropiat. Raspunsul Lui Dumnezeu nu poate intotdeauna veni in modul in care v-ati asteptat, dar va veni. Mintea este veriga de legatura intre Dumnezeu si individ. Rugaciunea trebuie sa aiba un element de gandire creativa.

Emerson spunea: "Rugaciunea este contemplarea faptelor de viata din cel mai inalt punct de vedere." Rugaciunea nu ne poate ajuta viata daca nu ne ajuta sa ne schimbam sau controlam gandurile. Schimbati-va gandurile si va schimbati experienta de viata.

Foto Rugaciune_Shutterstock

"Pe cine am in cer afara de Tine?(…) Dumnezeu este puterea inimii mele si partea mea pentru totdeauna." Conceptul de Dumnezeu influenteaza foarte mult intelegerea noastra despre rugaciune. Dr. William Parker scrie despre un baietel care sedea pe podea si desena pe hartie. Baiatul parea sa fie atat de implicat in munca sa, incat mama lui a intrebat: "Ce desenezi?" Baietelul a raspuns, "Il desenez pe Dumnezeu." Ea a raspuns: "Dar fiule, nimeni nu stie cum arata Dumnezeu." Baietelul a continuat sa deseneze si cu incredere a raspuns, "Ei bine, vor sti cum arata Dumnezeu cand voi termina."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Fie ca ne dam seama sau nu, fiecare dintre noi are propria imagine a ceea ce Dumnezeu este, vazut cu ochii mintii sale. Potrivit imaginii noastre despre Dumnezeu, gandim, simtim, actionam, traim si ne rugam. Oamenii IL vad pe Dumnezeu in multe moduri: "Nu exista", "Departe", "Acolo, sus", "In biserica", "La altar", "In Biblie", " Mai aproape decat respiratia " sau " Pretutindeni ".

Daca Dumnezeu este "nu exista", atunci ne pierdem timpul luand in considerarei rugaciunea. Daca Dumnezeu este "departe", cat de tare trebuie sa ne rugam pentru a obtine atentia lui Dumnezeu? Daca Dumnezeu este "acolo sus", cat de mari trebuie sa fie aripile pentru a zbura la El? Daca Dumnezeu este doar "in biserica", inseamna ca suntem aproape de el doar atunci cand mergem la biserica? Daca Dumnezeu e "in Biblie", trebuie sa avem o Biblie cu noi in orice moment, in scopul de a fi aproape de Dumnezeu? Daca Dumnezeu este "mai aproape decat respiratia" si "peste tot", atunci putem incepe sa comunicam cu El oriunde ne-am afla. Iisus Hristos ne spune -"Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru."


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri