15 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Energia vibrationala numelui tau vorbeste si despre personalitatea ta. Cauta in tabelul de mai jos, numarul corespunzator fiecarei litere care compune numele tau si apoi fa o adubnare simpla, pana obtii un rezultat. Daca rezultatul este o cifra formata din doua numere, aduna-le pana obtii unul singur.

Numarul 7

Numarul 7 este numarul ganditorului si reprezinta vibratia spiritualitatii. Aceste persoane nu sunt foarte atasate de material, nu pun pret pe a avea. Sunt foarte introspective si in general tacute. Se afla sub influenta planetei Neptun.

Cuvinte cheie: neobisnuit, introspectie, inuitie, psihic, intelepciune, rezervare.
Cuvinte cheie la negativ: melancolie, ciudatenie, lasa prea mult la voia intamplarii, greu de ajuns la ei;

In iubire: Cu greu cuceresti inima unei persoane influentate de energia vibrationala a numarului 7. Ajungi cu greu la ei si ii intelegi cu greu. Dezinteresul lor fata de partea materiala a vietii si orientarea catre tot ce inseamna spiritualitate, ii transforma in persoane foarte interesante. Sunt intuitivi si parteneri devotati. Pot atinge niveluri adanci de intimitate si romantism, departe de orice si-ar putea imagina foarte multi oameni. Totusi, telurile lor in dragoste pot fi prea inalte, si astfel risca de multe ori sa fie dezamagiti de ceea ce niciodata nu se dovedeste a fi un ideal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 8

El este managerul. Numarul este puternic, de succes si detine vibratia materialului. Este condus de catre Saturn.

Cuvinte cheie: ambitie, gandire de business, simt practic, abilitatea de a conduce, succes, curaj, organizare.
Cuvinte cheie la negativ: tensiune, materialism, coercitie.

In iubire, numarul 8 se manifesta responsabil si asumandu-si responsabilitatea unei relatii, totusi, atunci cand trateaza relatia ca p e o afacere, pot foarte usor sa isi duca partenerul pe un drum al alienarii si nu reusesc sa creeze o atmosfera romantica si iubitoare. In general sunt practici si le place siguranta. Daca este vorba despre iubire, le place sa le ofere partenerilor stabilitate si securitate.

Numarul 9

El este invatatorul. Numarul 9 este tolerant si empatic. Este guvernat de energia planetei Marte.

Cuvinte cheie: umanitate, filantropie, toleranta, determinare, spirit activ
Cuvinte cheie la negativ: cu toane, emotional, nelinistit, mofluz

In iubire se implica foarte tare si ofera cu multa empatie. Isi arata iubirea ajutandu-si partenerul cat mai mult. Au tendinta de asemenea, de a-si asuma problemele partenerului. Daca sunt provocati, emotiile lor pot deveni vulcanice si pot deveni cicalitori atunci cand ceva nu le este pe plac.

Iti mai recomandam si:

Numerologie: Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun

Numerologie si DESTIN: Ce energie vitala porti in suflet?

Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri