17 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

3 ca Numar Minor al Inimii

In adancul inimii tale, indiferent de cat de suparata ai fi, indiferent de greutatile pe care le intampini, constientizezi ca iubesti viata atat de mult…. Numele tau scurt intensifica pofta ta de viata, pasiunea de a trai si de a fi, creativitatea, insufletirea.

Cu acest Numar al Inimii, simti un imbold interior de a te distra, de a te bucura de viata si de compania oamenilor, de a cauta in permanenta surse de distractie, de a trata viata intr-un mod pozitiv, istet si plin de umor. Adeseori, cu un astfel de nume, te poti transforma intr-o sursa de motivatie si de inspiratie pentru ceilalti.

4 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt iti aduce profunzime, pragmatism, capacitatea de a vedea viata asa cum este ea si de a-ti asuma responsabilitatile ei. In adancul inimii tale, stii ca multe lucruri in aceasta viata, lucruri care sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi, depind de tine si numai de tine. In adancul inimii tale, stii ca ai bine definite notiunile de bine si rau si nu faci rabat de la ele. Ai simtul realitatii si un mod mai serios, mai grav si mai filozofic de a vedea viata. Pe altii rutina vietii ii oboseste. Pe tine te motiveaza insa si iti da puterea de a merge mai departe. Nu esti o persoana foarte sociabila si iti place sa faci lucrurile ca la carte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto Number 3 by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri