9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 9

Energia sufletului 9 este calea generozitaii, a emotiilor, a compasiunii, a responsabilitatii fata de planetaa interpretarii, a diversitatii si a puterii. Cate semnificatii! 9 contine cate putin din fiecare numar si de asemenea are propriile caracteristici. Energia sa te face sa fii o persoana aparte.

Foto: Depositphotos

In matematica si in numerologie, acest numar este cu adevarat „o minune”. Aduna numerele de la 1 la 8: 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8. Rezultatul este 36. Iar 3+6, adunate, rezulta 9. 9+9, adunat, iti da 18. Iar 1+8... obtinem din nou 9... Si 9, multiplicat de 9 ori inseamna 81. 8+1 = 9. Este singurul numar care functioneaza in acest mod uimitor.

Cei nascuti cu numarul destinului 9 au un potential creativ foarte mare, de asemenea evolueaza rapid din punct de vedere mental si emotional. Calea numarului 9 este una a emotiilor. Esti, probabil, foarte constient/a de capacitatile tale.

Trebuie sa incerci sa iti traiesti aceasta viata pe deplin, sa finalizezi tot ce ti-ai propus, sa capeti experienta din tot ceea ce ti se intampla.

Fiindca 9 insumeaza energia celorlalte numere, trebuie sa stii din ce puncte de vedere poti incorpora calitatile lor in viata ta de zi cu zi. Astfel,
1 simbolizeaza INDEPENDENTA
2 simbolizeaza RELATIA CU CEILALTI, cooperarea, rabdarea, tactul
3 CREATIVITATEA, prietenie, comunicarea, frumusetea si fericirea
4 IZBANDA, a face fata provocarilor
5 LIBERTATEA, a capata experienta, invatand din greseli
6 RESPONSABILITATEA, iubirea
7 INETELEPCIUNEA, dezvoltarea interioara, spiritualitatea, invatatura
8 SATISFACTIA de a-ti descoperi propriul Echilibru
9 IMPLINIREA, a-ti urma sentimentele pe calea libertatii gandirii

Este bine intelegeti si numerele destinului membrilor familiei dumneavoastra sau a altor persoane apropiate. Relatiile si comunicarea intre oameni devin mult mai productive atunci cand acceptam individualitatea fiecaruia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri