Feng Shui, tradus in mod literal prin , reprezinta arta de a armoniza energia proprie corpului uman cu energiile din mediul inconjurator. In acest fel, ne putem folosi de energiile benefice ale mediului spre a atrage si mentine numai lucruri bune in viata noastra, inclusiv o relatie de iubire durabila si satisfacatoare.

Prin folosirea Feng Shui, o metoda practicata de mii de ani, fiecare dintre noi poate amplifica fluxul de energie universala benefica, chi, atat in spatiul casei, cat si in gradina, la locul de munca sau in spatiile unde ne petrecem mult timp. In functie de energiile specifice anului chinezesc 2013, exista diverse remedii Feng Shui care pot atrage o noua iubire in viata noastra, sau care ne pot consolida relatia de dragoste in care suntem deja implicati.

Feng Shui 2013: sfaturi pentru dragoste

Sfaturile Feng Shui pentru dragoste se aplica cel mai bine in designul dormitorului, fie ca este vorba despre cel propriu sau despre dormitorul matrimonial.

In anul chinezesc 2013, de mare ajutor in iubire si relatii ne este steaua zburatoare numarul 4 care viziteaza directia de Sud-Est, fiind asociata cu elementul Lemn din horoscopul chinezesc. De aceea, este indicat acum sa amplasam diversele remedii Feng Shui pentru dragoste in zona de SE a dormitorului nostru. De asemenea, este indicat sa folosim doar acele simboluri Feng Shui care amplifica energia naturala a Lemnului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Mai inainte de toate, insa, este necesar sa pastram aceasta zona a dormitorului cat mai ordonata si aerisita. In continuare putem amplasa aici diversele simboluri Feng Shui 2013 pentru atragerea sau mentinerea iubirii.

Sfaturi Feng Shui 2013 pentru atragerea iubirii

Daca o relatie de dragoste este ceea iti doresti cel mai mult in acest moment al vietii, este foarte important pentru tine acum sa fii cat mai deschisa si optimista. Vizualizeaza-ti partenerul ideal in fiecare zi, imagineaza-ti in detaliu toata lucrurile frumoase pe care le veti face impreuna si incearca sa te simti mereu fericita, ca si cum dorinta ti-ar fi fost deja indeplinita.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri