1 Martie 2013 publicat în Lifestyle 39 share-uri

O selecție de citate efervescente despre primăvară, cuvinte care te energizează pozitiv și îți aduc în suflet primăvara și bucuria de a trăi!

Primavara este in aer. La fel si dragostea si bucuria de a trai. Primavara, cand avem totul sau nimic si incepem sa credem din nou in minuni, in renastere, sa credem si in noi inceputuri. Inceputuri nu doar pentru natura, ci si pentru relatiile de dragoste, pentru apetitul nostru de a trai... Haideti sa serbam venirea noului anotimp si ziua de 1 Martie aducand primavara si dragostea cat mai aproape de sufletele noastre. Sa celebram primavara printr-o selectie minunata de citate si proverbe!

Cele mai frumoase citate si proverbe despre primavara, dragoste si viata

“Niciodata sa nu tai un copac in timpul iernii. Niciodata sa nu iei o decizie negativa in timpul josnic. Niciodata sa nu iei cele mai importante decizii ale tale cand esti in cea mai proasta stare de dispozitie. Asteapta. Ai rabdare. Furtuna va trece. Primavara va veni.’ (Robert Schuller)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin

“Nu iubi primavara, ci infatisarea unei anumite flori in care primavara s-a inchis. Nu iubi dragostea, ci pe cel in care s-a intrupat dragostea”. (Antoine de Saint Exupery)

“Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare. Iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul...” (Octavian Paler)

“Este un lucru atat de mic sa te fi bucurat de soare, sa fi trait lumina primavara, sa fi iubit, sa fi gandit, sa fi facut…” (Matthew Arnold)

Foto: Peter Wey /Shutterstock

“Primavara trece si fiecare iti aminteste de propria inocenta. Vara trece si fiecare isi aminteste de propria exuberanta. Toamna trece si fiecare isi aminteste de propria adoratie. Iarna trece si fiecare isi aminteste de propria perseverenta” (Yoko Ono)

“A cunoaste. A iubi.
Inca-odata, iar si iara,
a cunoaste-nseamna iarna,
a iubi e primavara.” (Lucian Blaga)

Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

“Pamantul ma invata sa uit de mine precum zapada topita isi uita viata. Pamantul ma invata renuntarea precum frunzele care mor toamna. Pamantul ma invata curajul precum arborii care stau verticali si singuri. Pamantul ma invata regenerarea precum samanta ce creste primavara”. (William Alexander)

“Iubirea este floarea vietii si infloreste neasteptat si fara nicio lege si trebuie adunata acolo unde este gasita, bucurandu-te de ora scurta a duratei sale.” (D.H.Lawrence)

“Oamenii ma intreaba ce fac iarna cand nu joc baseball. O sa-ti spun ce fac. Ma holbez pe fereastra, privind afara si asteptand primavara.” (Rogers Hornsby)

“Este conceput sa iti franga inima... Jocul incepe primavara, cand totul este iarasi nou, si continua vara, umpland dupa-amiezele si serile si apoi, imediat ce ploaia racoroasa vine, se opreste si te lasa sa infrunti toamna singur”. (A. Bartlett Giamatti)

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

“ Vine primavara?, a intrebat. Ce este primavara?….
Este soarele stralucind peste ploaie si ploaia cazand peste razele soarelui". (Frances Hodgson Burnett)

“Este febra primaverii. Acesta ii este numele. Iar atunci cand te cuprinde, iti doresti – nu stii de fapt ce iti doresti - insa simti pur si simplu o durere in inima, iar lucrul acesta ti-l doresti. (Mark Twain)

“Primavara este cand iti vine sa fluieri chiar daca pantofii iti sunt plini de namol”. (Doug Larson)

“Diferenta dintre o arma si un copac este diferenta de tempo. Copacii explodeaza in fiecare primavara.” - (Ezra Pound)

“Iarna sunt traditionalist fiindca port caciula, vara sunt paradoxal fiindca umblu cu capul gol, primavara sunt socialist din cauza naturii, toamna sunt burghez din cauza umbrelei.” (Grigore Moisil)

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

“Pana acum, niciodata nu a fost timp de primavara cand mugurii au uitat sa infloreasca.” . (Margaret Elizabeth Sangster)

“In iubire se simte mai mult decat e nevoie, se sufera mai mult decat se cugeta, se viseaza mai mult decat se traieste... “ (Octavian Paler)

“Ziua in care Dumnezeu a creat speranta a fost probabil si cea in care a zamislit primavara”. (Bern Williams)

“Daca nu ai fost niciodata miscat pana in strafundul sufletului de o floare rasarita primavara, probabil ca sufletul tau nu a cunoscut vreodata inflorirea”. (Audra Foveo)

Mai multe citate pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri