O selectie de citate efervescente care te energizeaza pozitiv si iti aduc in suflet primavara si bucuria de a trai!

“Iubirea este floarea vietii si infloreste neasteptat si fara nicio lege si trebuie adunata acolo unde este gasita, bucurandu-te de ora scurta a duratei sale.” (D.H.Lawrence)

“Oamenii ma intreaba ce fac iarna cand nu joc baseball. O sa-ti spun ce fac. Ma holbez pe fereastra, privind afara si asteptand primavara.” (Rogers Hornsby)

“Este conceput sa iti franga inima... Jocul incepe primavara, cand totul este iarasi nou, si continua vara, umpland dupa-amiezele si serile si apoi, imediat ce ploaia racoroasa vine, se opreste si te lasa sa infrunti toamna singur”. (A. Bartlett Giamatti)

“ Vine primavara?, a intrebat. Ce este primavara?….
Este soarele stralucind peste ploaie si ploaia cazand peste razele soarelui". (Frances Hodgson Burnett)

“Este febra primaverii. Acesta ii este numele. Iar atunci cand te cuprinde, iti doresti – nu stii de fapt ce iti doresti - insa simti pur si simplu o durere in inima, iar lucrul acesta ti-l doresti. (Mark Twain)

Retail jobs

“Primavara este cand iti vine sa fluieri chiar daca pantofii iti sunt plini de namol”. (Doug Larson)

“Diferenta dintre o arma si un copac este diferenta de tempo. Copacii explodeaza in fiecare primavara.” - (Ezra Pound)

“Iarna sunt traditionalist fiindca port caciula, vara sunt paradoxal fiindca umblu cu capul gol, primavara sunt socialist din cauza naturii, toamna sunt burghez din cauza umbrelei.” (Grigore Moisil)

“Pana acum, niciodata nu a fost timp de primavara cand mugurii au uitat sa infloreasca.” . (Margaret Elizabeth Sangster)

“In iubire se simte mai mult decat e nevoie, se sufera mai mult decat se cugeta, se viseaza mai mult decat se traieste... “ (Octavian Paler)

“Ziua in care Dumnezeu a creat speranta a fost probabil si cea in care a zamislit primavara”. (Bern Williams)

Citeste si:
Livrez Dragoste aduce ”Magia Crăciunului” în 10 magazine Kaufland...
Livrez Dragoste aduce ”Magia...

“Daca nu ai fost niciodata miscat pana in strafundul sufletului de o floare rasarita primavara, probabil ca sufletul tau nu a cunoscut vreodata inflorirea”. (Audra Foveo)

Foto interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri