Acest articol iti poate transforma viata cu adevarat. Ramai insa cu inima deschisa si lasa spatiu noilor constientizari sa apara.

A venit momentul sa lasi adevarurile lumii deoparte si sa-ti gasesti propriul adevar care sa te implineasca cu adevarat. Un adevar pe care sa il simti ca iti face bine, ca este autentic, venit direct de la Divinitate. Nu-ti fie teama sa-ti urmezi propriul adevar, pentru ca numai asa iti vei putea regasi pacea si iubirea inauntrul inimii tale. Sa nu crezi ca faci lumii un favor ramanand in teama si in indoiala cu privire la cine esti si la cum trebuie sa-ti traiesti viata. In schimb, faci lumii cel mai mare cadou in momentul in care iti oferi oportunitatea de a te cunoaste cu adevarat, de a-l regasi pe Dumnezeu inauntrul tau si de a imbratisa mai apoi lumea cu iubirea si cu darurile tale minunate.

Traieste fara teama, in dragoste si in apreciere pentru viata ta, si fi atenta cum ti se va transforma calatoria vietii tale intr-un Miracol Divin, care iti va mangaia inima si iti va atinge Sufletul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sursa fricii este lipsa iubirii. De fiecare data cand ti-e teama revino la Iubire. Iubirea este raspunsul la tot ceea ce te infricoseaza. Iubeste-i pe toti aceia ce iti provoaca teama sau suferinta si imbratiseaza in iubire toate lucrurile care inca te inspaimanta. In prezenta Iubirii, totul se topeste. In prezenta Iubirii, Adevarul apare. In prezenta iubirii, suferinta, teama, singuratatea sau neajunsurile dispar in mod automat. Recunoasterea iubirii inauntrul tau si generozitatea ta nelimitata in iubire iti va reda adevarata libertate.

In urma acestui articol, ramai putin in introspectie. Nu lasa aceste informatii sa treaca pe langa tine. Observa-ti trairea si incepe chiar acum sa iei deciziile care iti fac bine, deciziile care te onoreaza cu adevarat.

Daca iti doresti sa descoperi mai multe lucruri despre profunzimea sufletului tau frumos de femeie, sa inveti sa te cunosti cu adevarat si sa te deschizi si mai mult catre iubire, te astept sa descarci gratuit cartea electronica: "Ghidul Tuturor Femeilor”. Click aici: https://ghidultuturorfemeilor.ro/cartea/

Cu dragoste nesfarsita,

Tania Tita!

Autor spiritual - www.GhidulTuturorFemeilor.ro

Foto homepage: Depositphotos

Foto interior pagina 1: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri