Acest articol iti poate transforma viata cu adevarat. Ramai insa cu inima deschisa si lasa spatiu noilor constientizari sa apara.

Acest articol iti poate transforma viata cu adevarat. Ramai insa cu inima deschisa si lasa spatiu noilor constientizari sa apara.

Teama ne este intotdeauna inamicul cel mai mare in drumul nostru catre libertate si implinire. Teama ca vom fi judecati, teama ca vom esua, teama ca lucrurile nu vor iesi asa cum ne dorim noi, teama de moarte, de singuratate, uneori chiar de iubire sau poate chiar de noi insine.

Ne este teama de absolut tot. Ei bine, aceasta teama pe care o purtam peste tot cu noi ne limiteaza in a ne exprima in afara intr-un mod autentic si implinitor. Ne limiteaza in a ne bucura de spontaneitatea vietii si de a avea incredere in experientele pe care le traversam. Teama ne indeparteaza de noi si de ceilalti si ne tine intr-o postura de inferioritate, de neincredere si de ingrijorare continua.

Nu-i asa ca e epuizant sa traiesti tot timpul cu aceasta rezistenta si sa fii intotdeauna in lupta cu viata?


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Stiu ca este si stiu ca simti ca nu asa ar trebui sa arate viata ta. Drept pentru care, te invit sa te relaxezi. Respira profund de cateva ori, pana cand simti ca esti in acum si in aici, pana cand simti ca te-ai luminat, iar in sufletul tau s-a asternut pacea.

Inainte de a merge mai departe, haide sa vorbim putin despre sursa fricilor noastre. De ce ne este intotdeauna atat de teama? De ce suntem atat de ingrijorati tot timpul? De ce nu avem niciun pic de incredere in viata si in ghidarea ei?

Ei bine, intotdeauna frica apare din cauza faptului ca nu ne cunoastem cu adevarat. Nu ne-am oferit timpul de a vedea ce e dincolo de straturile de masti pe care le purtam zilnic in lume. Nu ne-am oferit oportunitatea de a sta de vorba cu noi insine, de a patrunde in interiorul inimilor noastre si de a descoperi Adevarul despre noi si despre viata. I-am lasat pe ceilalti sa ne spuna ce e bine si ce e mai putin bine, cum se traieste viata sau cum nu se traieste viata, care alegeri sunt corecte sau care alegeri nu sunt corecte. Ne-am concentrat intr-atat de mult in afara noastra, incat am uitat de ceea ce este in interiorul nostru.

Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Lumea exterioara a devenit singura realitate, cand de fapt, Adevarata Realitate este doar aceea din adancul sufletelor noastre.

Am lasat factorii exteriori sa ne calauzeaza prin viata, sa ne influenteze deciziile si sa ne arate calea. Tocmai de aceea ne este intotdeauna atat de teama, pentru ca teama lumii a devenit teama noastra, in loc ca pacea noastra sa devina pacea lumii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri