Acest articol iti poate transforma viata cu adevarat. Ramai insa cu inima deschisa si lasa spatiu noilor constientizari sa apara.

Intotdeauna ajungi sa traiesti in teama atunci cand atentia ta este concentrata spre exterior, pe ceea ce fac altii sau ce spun altii despre tine, in loc sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat in interiorul tau. In loc sa te asculti, sa vezi ce-ti spune sufletul tau sa faci.

Frica iti acapareaza fiinta in momentul in care te indepărtezi de tine si de Divinitate, in momentul in care iti lasi propriile sentimente deoparte in detrimentul parerilor celorlati. Frica apare in momentul in care nu mai esti in aici si in acum, in momentul in care gandurile negative si indoielile incep sa-ti controleze mintea. Acest lucru se intampla pentru ca nu mai esti conectata la adevarul din interiorul inimii tale. Acest lucru se intampla numai atunci cand ii permiti exteriorului sa iti controleze realitatea.

Frica nu este nimic altceva decat o fictiune. Ea nu exista cu adevarat. Ea apare in momentul in care uiti sa te iubesti si sa ai incredere in viata. Daca te-ai cunoaste cu adevarat si ai stii ce salasluieste in profunzimea sufletului tau, atunci n-ai mai avea cum sa mai experimentezi frica, pentru ca ai stii ca totul este perfect exact asa cum este si ai stii ca in momentul in care traiesti in profunda conexiune cu Iubirea Infinita, care reprezinta Sursa Vietii, nimic rau nu ti poate intampla. Ai stii ca esti ocrotita si protejata de Inteligenta Infinita a Universului. Ai stii ca in momentul in care iti activezi iubirea si recunostinta din inima ta, atunci chemi catre tine cele mai minunate experiente, care au menirea de a te inalta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

E momentul sa-ti revendici adevarata libertate. Este momentul sa te cunosti cu adevarat, sa-ti descoperi adevarul inimii si sa lasi Vocea Sufletului sa te ghideze catre Binele Tau cel mai Inalt. E momentul sa-ti oferi cea mai splendida experienta: aceea de a patrunde in altarul fiintei tale interioare, altar unde il vei redescoperi pe Dumnezeu.

Ti-e teama de ceilalti si de parerile lor, doar pentru faptul ca ii vezi separati de tine. Crezi ca iti sunt superiori, dar ei bine, ei nu iti sunt sub nicio forma superiori si nici nu sunt separati de tine. Asta te ajuta adevarata cunoastere de sine sa intelegi: ca tu esti una cu totul si cu Dumnezeu. Cand intelegi acest Adevar Divin, toate problemele si temerile tale dispar, pentru ca in inima ta apare claritatea, apare iubirea suprema si pacea cea de toate zilele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri