21 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Un cadou si un zambet pentru fiecare de Craciun! Iata cateva idei de cadouri haioase de oferit de Craciun sau la sarbatorile de iarna!

Iarna ne intampina cu foarte multe zile geroase, asa ca trebuie sa ai o serie de accesorii care sa te protejeje de frig, vant si zapada. Un dar foarte frumos si util de Craciun este o caciulita haioasa de oferit cadou, si nu una oarecare! Pentru ca darul tau sa aiba efectul dorit asupra persoanei careia i-l daruiesti, poti alege o caciulita haioasa, cu mutra unui animalut tricotata pe ea. 

Un alt cadou dragut ni s-a parut acest memo clip "caciulita de Craciun" care poate fi folosit atat la birou cat si acasa pentru adulti, sau poate fi daruit unui copil. Este o modalitate foarte buna de a aduce un plus de culoare in mediul in care lucram, mai ales pentru cei care petrec foarte mult timp la birou. Un dar care sa ne aminteasca de persoanele dragi, nu poate trezi decat amintiri placute in mintea noastra, lucru benefic ce ne va ajuta sa ne indeplinim sarcinile la locul de munca mult mai bine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri