21 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Un cadou si un zambet pentru fiecare de Craciun! Iata cateva idei de cadouri haioase de oferit de Craciun sau la sarbatorile de iarna!

Calendarul de Craciun pentru dulciuri va fi incantator in special pentru cei mici, dar si pentru noi.

Craciunul este perioada in care ar trebui sa ne simtim cu totii ca niste copii, asa ca nu ezitati sa va bucurati de orice dar primit! Calendarul de Craciun este unul cu totul si cu totul special! Un calendar curios, cu un ren dragut si doua cuburi numerotate: le intoarceti pentru a fixa data corecta! Veti mai gasi si un sertaras in care puteti pune darurile!

Un element de decor spectaculos pentru camera celor mici : aceasta lampa de perete are un design special deoarece seamana cu suprafata lunii, cu toate micile sale cratere in relief. Este dotata cu telecomanda si o veti putea ilumina in 12 moduri diferite (fie automat, fie manual), la fel ca fazele lunii! Efectul este cu siguranta sugestiv si chiar daca nu este luminata, reprezinta un obiect de decor original si frumos. Se stinge automat dupa 30 minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri