Ce-i cumparam, din postura de Mos Craciun, partenerului nostru?

Revenim in zona pasionatilor de excursii si avem o alta propunere interesanta de cadou pentru iubitul tau. Daca drumetiile se numara printre modalitatile lui preferate de a-si petrece concediul ai putea sa ii cumperi un kit de drumetie. Kitul de drumetie Black contine un binoclu, o busola, un cutit si o lanterna ambalate intr-o geanta neagra dintr-un material textil ideal pentru drumetiile cu prietenii si cu tine.

Daca, din contra, partenerul tau nu este o persoana pasionata de iesiri in natura te poti orienta spre alte tipuri de cadouri cum ar fi seturile office. Acestea pot fi de un real folos la birou sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Setul pentru birou pe care ti-l recomandam este format dintr-un pix cu mina albastra, portcard si breloc, toate din metal si poliester de inalta densitate. Acestea sunt ambalate intr-o cutie de cadou neagra cu capac transparent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri