27 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 185 share-uri

Relatiile karmice sunt relatii complicate. Cei doi fie se ajuta unul pe altul in a alege drumul corect in viata, fie din contra, il abat pe celalalt de la drumul cel adevarat, crescand astfel datoria karmica intr-o viata viitoare.

Se poate sa fie o Relatie Karmica si daca...

Pe www.destle.com se aduc in centrul atentiei alte caracteristici importante ale unei astfel de relatii. Ele nu sunt obligatorii, insa uneori pot servi drept particularitati in recunoasterea unei relatii karmice:

-uneori exista o diferenta considerabila de varsta intre un barbat si o femeie (5-10 -15 ani), iar unul isi asuma rolul de ghid, iar celalalt de persoana care se lasa ghidata.

- elementul ‘surpriza’ are un cuvant considerabil de spus. Relatiile karmice se pot lega intr-un mod neasteptat, surprinzator, rapid si dintr-o data in ciuda diferentei de temperament, statut socio-economic, religie, diferenta de varsta etc. Uneori, cei doi se cunosc de mult timp, insa iau peste noapte decizia brusca de a se casatori si de a fi impreuna. Intr-o buna zi, chiar daca se cunosc de ani multi, cei doi ajung la concluzia ca nu pot trai unul fara altul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

- elementul “viteza’ dicteaza uneori legarea relatiei respective. Uneori o astfel de relatie se poate forma chiar si dupa o luna sau 2 saptamani.

- se realizeaza mutarea (schimbarea domiciliului) - Odata ce s-au casatorit sau intalnit, cei doi pot decide sa se mute intr-un alt oras sau chiar intr-o alta tara. Ruperea legaturilor de familiei sau inceperea unei vieti noi departe de locul de nastere reprezinta un “semn important al conexiunii karmice”, se arata pe www.destle.com

- va confruntati cu situatii complexe - Se poate intampla destul de des ca intr-o astfel de relatie sa existe situatii complexe de genul: probleme cu alcoolul sau drogurile, probleme de sanatate legate de unul dintre parteneri (precum atunci cand partenerul se afla in scaun cu rotile, sufera de o boala mintala, este cu 40 de ani mai in varsta, decedeaza si il lasa pe celalalt intr-o situatie complicate etc)

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

- va confruntati cu absenta copiilor in mariaj - “Absenta copiilor in mariaj este indicatorul unei viitor inchis de generatii pentru aceste persoane. Aceste relatii karmice intre soti sunt inchise prin ele insele si servesc pentru ambii parteneri in a reflecta asupra propriilor trasaturi de personalitate. Intr-o oarecare masura, aceste relatii pot fi numite un circuit scurt. Ca o regula, cei doi ajung sa se simta goi in interior si pot initia separarea. In acest caz, karma depinde de cat de corect a fost fiecare partener in actiunile sale. Daca partenerii s-au manifestat corect in aceasta privinta (in termeni de soarta si cosmos), despre ex, nu s-au certat si nu s-au acuzat unul pe altul de infertitlitate, adoptand in schimb un copil, atunci in aceasta pereche poate aparea mai tarziu si copilul.” (vezi articolul integral pe destle.com)

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri