27 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 185 share-uri

Relatiile karmice sunt relatii complicate. Cei doi fie se ajuta unul pe altul in a alege drumul corect in viata, fie din contra, il abat pe celalalt de la drumul cel adevarat, crescand astfel datoria karmica intr-o viata viitoare.

Cordoanele care ne tin legati intr-o astfel de legatura karmica pot fi taiate si dizolvate. Ele nu ne pot tine captive pentru totdeauna. La un moment dat trebuie sa evoluam si sa ne gasim drumul spiritual. Ne putem desprinde de aceste relatii karmice. Uneori fara prea mult zgomot, uneori cu gratie si in mod natural, fara drama la niciun capat al firului. Alteori ne desprindem din aceste relatii karmice cu durere, suferinta, resentimente si chiar dorinta de razbunare. Uneori, daca natura relatiei respective a fost una mai blanda, poti ramane conectat la celalalt chiar daca NU MAI AI NEVOIE de el. Daca ti-ai invatat lectia, ai dizolvat karma relatiei tale. Uneori trebuie pur si simplu sa ne desprindem din orbita celuilalt si sa ne continuam drumul.

Relatie Karmica de Distrugere sau Relatie Karmica de Vindecare?

Cat dureaza relatiile karmice? Depinde de tipul de conexiune in care iti incluzi relatia karmica – de vindecare sau de distrugere. Mai jos redam un fragment din revista destle.com, fragment ce descrie relatia karmica de vindecare, o relatie frumoasa si pozitiva, aflata la polul opus relatiei karmice distructive:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

O trasatura distinctiva a relatiilor vindecatoare este aceea ca cele doua suflete sunt suflete asemanatoare. Se iubesc si se respecta unul pe celalalt asa cum sunt, fara a incerca sa se schimbe unul pe celalalt. Le face placere sa fie unul cu celalalt, insa nu exista nici anxietate, nici gelozie, nici singuratate cand celalalt nu este. In aceasta privinta, trebuie sa oferi intelegere, sprijin si aprobare a celui iubit, fara sa incerci sa-i rezolvi problemele pe care le aduce din vietile anterioare. Relatiile acestea sunt pline de libertate si iubire."

Bineinteles ca exista neintelegeri uneori, insa emotiile cauzate sunt de scurta durata. Ambii parteneri sunt dispusi sa ierte, iar intre ei exista o conexiune a inimii. Ambii parteneri sunt independent emotional. El sau ea nu va umple golul din viata ta, ci din contra – va aduga ceva nou, important, vital. In relatiile de vindecare, partenerii se pot cunoaste dintr-o viata anterioara, cand si atunci s-au incurajat si sprijinit unii pe altii. Acest fapt a dus la o legatura de nedizolvat de-a lungul a catorva vieti urmatoare. Acest cuplu nu poate fi despartit si nici nu este nevoit sa treaca prin divort. Cei doi vor fi intotdeauna impreuna si vor fi fericiti unul cu altul. O casnicie cu un astfel de partener karmic poate fi o calatorie minunata si uimitoare.” (sursa: destle.com)

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Ceea ce poti face atunci cand realizezi ca esti intr-o relatie karmica distructiva este ca mai intai sa-ti inveti lectia pe care o ai de invatat. Rupe-te apoi din acest lant de manie, nefericire, tristete pe care il perpetuezi in mod inconstient. Nimeni nu spune ca iubirea este suferinta si ca trebuie sa perpetuezi acest sablon de suferinta la nesfarsit. Iubirea este libertate, este fericire, este pace si armonie. Cu cat stai mai mult si nu retii ceea ce ai de retinut, cu atat datoria karmica intr-o viata viitoare creste.

Arata mila si intelegere fata de tine insati si fata de cel cu care ai impartit lectia karmica. Iarta-te pe tine si iarta-l pe celalalt. Permite-ti sa pleci si lasa-l si pe el sa plece. De ce crezi ca voi doi ati fost adusi laolalta pentru a trai aceasta experienta comunica a iubirii/ suferintei? Scopul relatilor karmice este de a invata din ele, de a accepta ca a trebuit sa treci prin aceasta experienta pentru a invata unele lucruri si pentru a te dezvolta spiritual. Apoi, zbori mai departe visand, sperand si gasind dragostea adevarata.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Foto homepage: Copyright Yakobchuk - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri