27 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 185 share-uri

Relatiile karmice sunt relatii complicate. Cei doi fie se ajuta unul pe altul in a alege drumul corect in viata, fie din contra, il abat pe celalalt de la drumul cel adevarat, crescand astfel datoria karmica intr-o viata viitoare.

Cum recunoastem o relatie karmica. 25 de semne ale unei Relatii Karmice

Cum debuteaza o relatie karmica si cum o recunoastem? Ei bine, intre doi parteneri cu o relatie karmica, exista, inca de la inceputul relatiei, o puternica atractie si un puternic magnetism. Este ca si cum, cele doua suflete simt o chemare puternica unul inspre celalalt, dincolo de vocea instinctului care le spune ca ar putea avea de suferit, un fel de dans al imperecherii karmice.

Adesea, exista o atractie reciproca in aer, un ceva puternic ce pare ca va forteaza sa fiti impreuna si sa va cunoasteti unul pe altul. Iar atunci cand aceasta atractie intensa intalneste prilejul potrivit se poate transforma, ceea ce se intampla in mod frecvent, intr-o relatie de dragoste. De multe ori, in relatiile karmice sentimentele nu sunt reciproce. De obicei, unul dintre cei doi este cel cu sentimentele mai puternice, cel care are de castigat si de invatat lectia karmica cea mai mare prin intermediul celuilalt .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Iata pe scurt, conform site-ului www.devinemiracles.com, cateva din caracteristicile unei relatii karmice distructive:

- atractia foarte puternica (este peste puterea ta sa nu te gandesti la persoana respectiva). Uneori atractia este atat de puternica (uneori se combina si cu o respingere puternica) incat trece dincolo de atractia fizica.

-v-ati cunoscut recent, insa simtiti ca si cum va cunoasteti dintotdeauna. Exista un sentiment de familiaritate intre voi.

-intalnirea karmica poate fi indentificata dupa faptul ca cealalta persoana se simte imediat neobisnuit de familiara cu tine.

- un sentiment de nervozitate cand celalalt este in preajma si dorinta puternica ca celalalt sa te iubeasca

-uneori relatiile karmice sunt legate de anumite dependente: de sex, bautura, droguri etc

-uneori, in unele relatii karmice unul din parteneri joaca rolul de ‘bad boy/ bad girl” din dorinta de a aparea puternic/a

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

-certuri si cuvinte dureroase ce se termina ulterior cu sex

- renuntarea la propriile interese si la ceea ce esti cu adevarat doar pentru a-i face celuilalt pe plac

-limitarea financiara (in unele cazuri, celalalt apeleaza de multe ori la tine pentru bani)

-abuzuri de toate felurile

-egoism in privinta responsabilitatii (tie isi sunt delegate majoritatea responsabilitatilor de cuplu)

- aducerea in discutie a unor chestiuni delicate din trecutul tau care te deranjeaza si te dor (spre exemplu aduce in discutie adesea pe fostul tau iubit sau pe parinti tai)

-gelozie extrema (nu ai voie sa iesi cu alte persoane, dar el da)

-furie si izbucniri de manie (pagube materiale, trantirea usii etc)

-izolare (niciun contact cu prietenii, cu munca, cu familia)

- lipsa de consideratie fata de sentimentele tale

-cresterea in greutate/ pierderea in greutate (cauze de stresul permanent)

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

-comportament frumos atunci cand se urmareste ceva (discutii frumoase pana cand cedezi intr-o anumita privinta)

-te suna pentru sex, apoi te ignora (doar fizic)

-minciuni din partea celuilalt (chiar si cand este prins)

-inselare (te insala, te va insela)

-agresiune sexuala (uraste atentia pe care o obtii ceea ce il irita si il determina sa inceapa o cearta)

-obsesie (te cheama non stop, te supravegheaza non-stop, iti miroase hainele, etc)

-despartiri (vrea sa se desparta de tine, iar ulterior plange sau dramatizeaza ca sa te aduca inapoi)

-depresie (simti/ simte nevoia sa doarma in permanenta, pierderea simtului realitatii, izolarea etc)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri