27 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 185 share-uri

Relatiile karmice sunt relatii complicate. Cei doi fie se ajuta unul pe altul in a alege drumul corect in viata, fie din contra, il abat pe celalalt de la drumul cel adevarat, crescand astfel datoria karmica intr-o viata viitoare.

Cand suntem implicati intr-o relatie karmica, simtim ca si cum nu am avea control asupra evenimentelor. Uneori parca nici nu suntem noi in aceasta relatie deoarece suntem confruntati cu sentimente din trecut de care suntem sau nu constienti. Exista adesea pattern de baza in aceasta relatie. Motivul pentru care aceasta relatie exista nu este clar decat atunci cand se termina. Acest pattern karmic nu este inteles cu adevarat decat atunci cand lectia a fost invatata. Cand lectia este invatata… patternul se sfarseste si el", spun expertii site-ului karmicastrology.info

Exista de obicei un ‘ceva’ in cealalta persoana. Acest ceva trebuie sa-l invatam. De la el ne putem dezvoltam (evolua). Acest ceva trebuie sa-l incorporam in constiinta noastra. Trebuie sa stim acest lucru despre noi insine pentru a ne putea ajuta sa ne intelegem problema karmica. La un moment dat in viata, atunci cand suntem gata sa intelegem, atragem ceea ce avem nevoie. Cand studentul este pregatit, apare si profesorul. – iata despre ce sunt relatiile karmice. Oricum, acest intreg proces de crestere personala (multe experiente legate de relatii, joburi esuate, prietenii etc) poate dura ani de ani”, se arata in aceeasi revista de specialitate.

Se intampla rar ca o relatie karmica sa faca pe cineva fericit si acest lucru se intampla cand exista o karma pozitiva. Experienta unei relatii karmice nu este menita sa fie una durabila pentru toata viata. Relatia karmica de iubire este departe de a fi o relatie perfecta sau idealista. Cine isi doreste la nesfarsit tulburare, nefericire, resentimente sau tristete? Cine isi doreste sa se trezeasca in fiecare zi cu aceste sentimente in brate?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Relatiile karmice vin insotite de cele mai multe ori de aceste lucruri. La nivel interior, relatiile karmice aduc confuzie si indecizie. Intr-o astfel de relatie nu exista o crestere autentica si reala la un nivel interior. Atunci cand exista o astfel de karma intre voi, stii in adancul tau acest lucru, chiar daca nu vrei sa il recunosti. Stii ca este prea greu si ca nu asa ar trebui sa fie dragostea adevarata. Ceva iti spune ca esti intr-o relatie karmica si ca acest fapt nu inseamna ca ti-ai gasit sufletul pereche, oricat de mult ti-ai dori sa fie astfel. Stii in adancul tau ca nu o sa dureze… si totusi te arunci cu capul si inima inainte. Pentru ca aparent ti se pare ca nu exista o alta posibilitate si speri sa fie bine. O parte din relatiile karmice se desfasoara in perioada de tinerete atunci cand pentru prima oara te trezesti cu inima franta. Sau poate avea loc si mai tarziu, la maturitate, cand se poate transforma intr-o relatie distructiva pe termen lung si poate implica si aducerea pe lume a unui copil.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto interior pagina 2: Copyright curaphotography - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri