12 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 151 share-uri

In viata, cand nu mai ai motive sa continui ceva, trebuie sa iti gasesti puterea de a o lua de la capat. Transforma un sfarsit intr-un nou inceput.

Daca viata te-a purtat pe carari ce te-au facut sa realizezi ca nu mai ai motive sa continui un anumit lucru, transforma acel sfarsit intr-un nou inceput. ‘De acum incolo...’ - acestea sunt cuvintele asupra carora trebuie sa te concentrezi. Retine: exista o diferenta majora in viata intre a te da batut si a o lua de la capat.

Image © Sxc.hu

Pentru a transforma un sfarsit intr-un nou inceput, distanteaza-te emotional de lucrurile negative.

Unele lucruri fac parte din viata ta doar din cauza faptului ca nu te poti opri din a te gandi la ele. Trebuie sa retii ca ti se vor intampla lucruri pozitive in viata doar in momentul in care te vei indeparta emotional de cele negative. Asadar, inceteaza sa te mai gandesti la ceea ce te raneste, la ceea ce iti face rau si fa loc pentru lucrurile bune. Nu amesteca lucrurile pe care nu le poti controla in viata cu cele care tin de propriul tau control emotional.

Pentru a transforma un sfarsit intr-un nou inceput, accepta realitatea.

Viata este simpla. Tot ceea ce ti se intampla are loc la momentul potrivit, nici prea devreme, nici prea tatziu. Daca pierzi ceva, vei castiga altceva inapoi si invers. Tocmai de aceea, ideal este sa accepti lectiile pe care viata ti le ofera si realitatea in care traiesti. Tine doar de alegerea ta sa te bucuri de ceea ce ti se intampla.

Pentru a transforma un sfarsit intr-un nou inceput, apreciaza lectiile de viata pe care le-ai invatat.

Nimic nu este mai frumos si nu exprima mai multa tarie de caracter decat un zambet care a luat nastere din lacrimi. Asadar, nu regreta nimic din ceea ce ti s-a intamplat, niciun moment neplacut sau clipa in care te-a durut sufletul. Zambeste pentru ca viata ti-a oferit niste lectii pretioase, oferindu-ti puterea sa te ridici de jos. Nu ceea ce ai fost te defineste ca persoana, ci cum ai facut fata lectiilor grele.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Sfatul ministrului Sănătății pentru părinții care vor să-și vaccienze copii

29 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri