Unicul limbaj pe care il cunoaste sufletul in timpul visului este cel al simbolurilor. Visele umane reprezinta un fenomen complex, a carui mister nu a fost niciodata elucidat in intregime. Nici de oamenii de stiinta si nici de psihologi... Axandu-se insa pe experientele onirice ale diferitelor persoane, s-a ajuns la concluzia ca intre tipul constitutional al fiecarei persoane in parte si visele avute exista o anumita legatura.
Visele pleaca la fel cum vin. La fel de brusc si la fel de confuz... O fluturare de aripi, putine secunde de magie, cateva clipe de tulburare, impresii scurte, dar puternice si un suflet care striga de groaza sau de incantare. Am visat frumos, avem un zambet minunat pe fata atunci cand ne trezim. Am visat urat, ne dorim sa ne trezim cat mai repede din acel vis si dimineata traim inca sub impresia lui. Uneori ne amintim ceea ce am visat, alteori nu...

Sunt vise care pier si vise care continua sa traiasca, vise care ne apartin doar noua, si nimanui altuia. Sunt experiente individuale si unice, care ne reprezinta. Sunt vise care ne dau energie, ne fac sa vibram sau au o anumita rezonanta asupra noastra si vise care ne impresioneaza intr-un mod mai putin placut.

Unicul limbaj pe care il cunoaste sufletul in timpul visului este cel al simbolurilor. Visele umane reprezinta un fenomen complex, a carui mister nu a fost niciodata elucidat in intregime. Nici de oamenii de stiinta si nici de psihologi... Axandu-se insa pe experientele onirice ale diferitelor persoane, s-a ajuns la concluzia ca intre tipul constitutional al fiecarei persoane in parte si visele avute exista o anumita legatura. Si ca anumite tipuri constitutionale sunt predispuse mai mult decat altele spre un anumit gen de vise.

Se pare ca persoanele slabute, sensibile, mai lente in miscari, cu o energie fizica nicidecum constanta si o vitalitate neglijenta, cu voce scazuta si o inclinatie spre depresie au tendinta, mai mult decat celelalte persoane, de a avea un somn deloc odihnitor, chinuitor cateodata. Se trezesc in mod constant in timpul somnului, tulburate de un vis razlet pe care l-au avut. Iar daca somnul nu este deloc unul profund, nici visele nu au cum sa fie.

Visele lor sunt fulgeratoare, superficiale si contin fie detalii banale din viata cotidiana, fie forme abstracte. In contrast insa cu non-profunzimea somnului, visele persoanelor cu acest tip constitutional au o perioada de durata mai mare. In visele acestora apar in general elemente dinamice: oameni, activitati, zboruri, anumite elemente ce pot fi asociate etericului si instabilitatii. Viseaza des spatii deschise: campii intinse, un cer nesfarsit, o mare infinita, un munte imens. De asemenea, culorile din vise pot fi sterse, nedefinite sau chiar in alb si negru.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri