Scopul vietii este sa devii cea mai buna varianta a ta - pe plan EMOTIONAL, SPIRITUAL, FIZIC, INTELECTUAL.

Multumeste ca esti sanatos sau partial sanatos, multumeste pentru toate persoanele minunate din viata ta, multumeste pentru toate experientele de care vei avea parte in ziua ce urmeaza.

Si dupa ce multumesti din toata inima pentru toate, promite-ti ca vei fi mai bun ca ieri, promite-ti ca vei face tot ce iti sta in putinta pentru a progresa. Gandeste-te ca si cum chiar esti dator sa faci ceva in aceasta viata, si sa faci bine.

Nu lasa nici o zi sa treaca degeaba!

Cum crezi ca ar fi o zi din viata ta daca ai fi cea mai buna varianta a ta?

Cum te-ai simti?

Ce ai face in plus? Acasa, la birou, in viata de cuplu?

EXPERIMENT

Iti propun sa te hotarasti acum si aici ca de maine chiar vei face asta – ia-o doar ca pe un experiment si vezi ce schimbari majore vor aparea in viata ta. Nici macar nu trebuie sa spui cuiva. Doar trezeste-te dimineata cu aceasta atitudine, multumeste pentru tot si indiferent ce se va intampla in acea zi , oferta tot ce ai tu mai bun de oferit!!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Accepti provocarea? DA sau NU in commentariu: Fa acest experiment macar timp de o luna si vei vedea ce efecte WOW vor fi si intoarce-te sa ne spui cum te simti…

O zi vesela,
Theona

PS: Daca ti-a placut acest placut acest articol ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit: cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”si astfel vei face parte din cea mai selecta comunitate de femei.

Foto homepage si interior: Copyright Pinchuk - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri