Scopul vietii este sa devii cea mai buna varianta a ta - pe plan EMOTIONAL, SPIRITUAL, FIZIC, INTELECTUAL.

Scopul vietii este sa devii cea mai buna varianta a ta – pe plan EMOTIONAL, SPIRITUAL, FIZIC, INTELECTUAL.

De cand am citit asta undeva ma trezesc in fiecare zi gandindu-ma cum pot deveni cea mai buna varianta a mea. Invatand ceva noua, citind o carte buna, oferindu-ma sa ajut acolo unde pot ajuta, facand sport, scriind sau facand planuri pentru viitorul meu. Mereu am in cap care este VISUL meu si cum il pot atinge!

  • Tu ai pe cineva sau ceva in viata ta pentru care iti doresti sa devii o persoana mai buna?
  • Exista o persoana speciala in viata ta pentru care iti doresti sa devii o persoana mai buna?
  • Munca ta te face sa iti doresti sa devii mai bun in fiecare zi? Poate sa fii un angajat mai bun sau un antreprenor mai bun?
  • Exista ceva in viata ta care te face sa afirmi cu toata fiinta: “Datorez acestui lucru sau acestei persoane tot ce am eu mai bun!!”
  • Eu de exemplu simt ca datorez copilului meu sa fiu o persoana mai buna, sa fiu o mama mai buna, sa fiu un model in viata lui.

Va datorez voua, dragilor, cei care ma cititi si aveti incredere in mine sa fiu in fiecare zi mai buna, sa studiez cat mai mult, sa muncesc din ce in ce mai tare, sa va dau tot ce am eu mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Si ca sa am mereu ceva de oferit, trebuie sa fiu eu implinita, trebuie sa cresc in fiecare zi, sa ma umplu de resurse sa pot da mai departe.

Datorez vietii ca m-a adus aici, ca mi-a dat atatea lectii din care am invatat si am crescut. Datorez vietii faptul ca viata mi-a dat atatea incercari si suferinte care m-au ajutat sa imi descopar MISIUNEA.

Ii multumesc vietii pentru misiunea mea si pentru faptul ca de cand am descoperit care imi e drumul traiesc cu bucurie fiecare zi.

Primesc in ultima vreme emailuri de pe persoane care simt ca s-au blocat si se plang ca nu pot merge mai departe. Blocajul s-a creat tocmai din cauza faptului ca nu si-au descoperit acel ceva pentru care trebuie sa devina in fiecare zi mai o persoana mai buna!

Nu trebuie sa fie neaparat ceva exterior, nu trebuie sa fie un lucru sau un o alta persoana.

Eu cred ca fiecare datoram VIETII in sine sa devenim cea mai buna varianta a noastra.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Trezeste-te in fiecare dimineata cu acest gand. Incepe prin a multumi Universului sau Dumnezeului in care tu crezi pentru viata ta, pentru faptul ca existi, pentru faptul ca ai primit cadou o noua zi plina de noi posibilitati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri