Temperamentele active nu ar refuza niciodata o vacanta aventuroasa, in timp ce unui temperament pasiv nimic nu i-ar face mai mare placere decat cateva momente de relaxare la malul marii. Compatibilitatea isi spune cuvantul pana si in alegerea concediului de vara. Cum poti sa impaci insa cele doua tipologii caracteriale si sa-ti uimesti partenerul printr-un concediu de vis?
Sangvinicul – Concediile confortabile, de scurta durata, sunt perfecte

Cu un ascutit simt practic, sangvinicul are un fler deosebit atunci cand vine vorba de alegerea unui concediu iesit din comun. Numele si locurile nu-i sugereaza insa nimic atata timp cat nu le cerceteaza cu proprii ochi si nu le simte freamatul prin propriile simturi. Extrem de curios, sangvinicului nu-i scapa nimic. Propunerile sale de concediu sunt inedite, interesante si pline de culoare, insa pentru a-si duce la bun sfarsit planul de atac are nevoie de imboldul partenerului sau de viata. Pentru ca relationeaza cu o mare usurinta cu orice fel de persoana, sangvinicul uraste sa plece de unul singur in concediu. Asa ca foarte rar va face acest lucru... ii este foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa pastreze impresiile din calatorie doar pentru sine. Il incanta destinatiile exotice, insa se incumeta sa pornesca in explorarea acestora doar daca se asigura ca va calatori in conditii foarte confortabile. O croaziera de lux pe Mediterana, o calatorie cu avionul la clasa business catre Tara Soarelui Rasare, scufundari in apa limpede a insulei Bora Bora si doar imagineaza-ti ce fel de concediu isi doreste un sangvinic.

Flegmaticul -Destinatii inedite ce inspira la meditatie si visare

Linistiti, dar spirituali, visatori si echilibrati, flegmaticii se simt legati prin fire nevazute de locurile exotice, de cetatile medievale cu iz de legenda si parfum de istorie, de chemarea marii infinite, de vegetatia luxurianta de la Tropice, de toate locurile si destinatiile de vacanta mai putin celebre, insa de o frumusete salbatica. Adora sa se piarda in netarmuitul orizontului sau sa mediteze pur si simplu asupra problemelor existentiale ale vietii... Flegmaticii muncesc din greu un an intreg cu speranta relaxarii timp de cateva zile intr-unul din aceste meleaguri indepartate. Si cu toate acestea, pentru ca au un simt al cinstei si al datoriei foarte dezvoltat, nu se indura sa plece in concediu decat in momentul in care si-au finalizat toate proiectele si au lasat totul in regula la birou. Atunci cand se afla insa in Sardinia, in insula Rhodos, la poalele Colosseumului sau pe Marele Zid Chinezesc, nimic nu-i mai poate determina sa se intoarca cu gandul la grijile si problemele pe care le-au lasat in urma.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri