11 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Fiecare dintre noi are ceva la care este foarte bun in mod natural, ceva ce iti place sa faci si ceilalti ar aprecia. Acorda-ti un minut sa identifici care este acel CEVA al tau. Poate pentru unii nu e usor sa afle acest lucru, dar cu siguranta merita efortul.

Nu ii asculta pe ceilalti, nu iti asculta familia, nu asculta de prieteni atunci cand iti vor spune ca gresesti daca renunti la jobul actual pentru a-ti urma visul. Sau ca nu vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Daca ceilalti nu pot face un lucru nu inseamna ca tu nu poti s ail faci. Gandeste-te doar la tine si la visul tau si nu ii lasa pe ceilalti sa te intoarca din drum. Parerea lor nu conteaza. Este viata ta si tu esti singurul tau sef. Daca gresesti..e greseala ta. Daca reusesti.. este succesul si implinirea ta.

Parintii nostri au trait in perioada comunista si tot omul de rand facea acelasi lucru. Nu li se permitea sa viseze, nu aveau prea multe optiuni oricum. Si nu aveau acces la atata informatie cum avem noi. Suntem o generatie norocoasa.. insa va trebui sa iti faci si tu partea ta. Va trebui sa stii sa profiti de toate oportunitatile pe care viata ti le ofera si chiar sa aduci noi oportunitati in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cele mai încurajatoare citate despre succes

Daca esti unul din norocosii care si-au descoperit deja vocatie, atunci esti pregatit pentru urmatorul pas pe care il voi publica in curand.

Daca nu esti inca sigur care e chemarea ta, atunci va trebui sa meditezi pentru o vreme pana cand inima iti va da raspunsul... asculta-ti inima... asculta-ti chemarea. Si apoi vei fi pregatit sa treci la urmatorul pas.

Pana data viitoare iti doresc multa inspiratie si o zi minunata,
Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de success pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita.”

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri