11 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Fiecare dintre noi are ceva la care este foarte bun in mod natural, ceva ce iti place sa faci si ceilalti ar aprecia. Acorda-ti un minut sa identifici care este acel CEVA al tau. Poate pentru unii nu e usor sa afle acest lucru, dar cu siguranta merita efortul.

"Ce ai vrea sa faci daca ai sti ca nu poti esua?” – Dr. Robert Schuller

Esti interesat sa inveti cum sa faci bani fara sa muncesti din greu? Daca raspunsul este pozitiv te anunt din start ca si acest proces include multa munca – nu exista nici o schema pentru o “imbogatire rapida” fara munca.

Exista insa o metoda care te va ajuta sa renunti la munca aceea asidua tau de zi cu zi care te face sa te zbati sa traiesti. Poate ca suna imposibil..dar te asigur ca exista o metoda pentru a avea o viata prospera…si eu o voi prezenta pentru tine in cativa pasi.

Odata ce ai stabilit metodele tale de a genera bani, folosind aceasta metoda, vei cu castiga bani in fiecare zi chiar daca te decizi sa muncesti sau nu in acea zi. Aceste venituri se numesc venituri pasive si sunt cheia unei vieti prospere si fara griji.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Ce ai vrea sa faci daca ai sti ca nu poti esua?

Fiecare dintre noi are ceva la care este foarte bun in mod natural, ceva ce iti place sa faci si ceilalti ar aprecia. Pentru unele persoane acel ceva este gatitul, pentru altii dansul, altora le place sa lucreze cu oamenii, sa repare lucruri, sa cante..si lista este nesfarsita.

Acorda-ti un minut sa identifici care este acel CEVA al tau. Poate pentru unii nu e usor sa afle acest lucru, dar cu siguranta merita efortul. Si eu am petrecut o buna parte din viata mea crezand ca nu excelez in nici un domeniu si ma multumeam sa fac anumite joburi care nu imi placeau si la care nu eram foarte buna doar pentru ca asa m-a invatat societatea ca trebuie facut. Sa iti gasesti un job, cat mai bine platit si apoi sa te chinui sa muncesti din greu pentru a-ti asigura traiul.

REZULTATUL? Nu eram implinita, eram foarte stresata si obosita, simteam ca viata trece pe langa mine fara ca eu sa ma pot bucura de ea.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”

Nu ii lasa pe altii sa decida pentru tine. Nu asculta parintii cand iti sugereaza sa urmezi o anumita cariera. Si nici ultimul trend in materie de joburi. Jobul perfect este acela care se potriveste tie cel mai bine. Jobul perfect este acela pentru care tu nu simti ca muncesti, este acela pentru care tu lucrezi din placere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri