11 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Fiecare dintre noi are ceva la care este foarte bun in mod natural, ceva ce iti place sa faci si ceilalti ar aprecia. Acorda-ti un minut sa identifici care este acel CEVA al tau. Poate pentru unii nu e usor sa afle acest lucru, dar cu siguranta merita efortul.

Iata cateva intrebari care te vor ajuta sa iti descoperi talentul.

1. Cu ce te-ai ocupa daca ai avea toti banii de care ai avea nevoie?
2. Care este hobbyul tau? Care este activitatea ta preferata?
3. Exista ceva ce adori sa faci astfel incat nu observi cum trece timpul in timp ce faci acel lucru?
4. Acel ceva care te face sa simti asta inseamna ca e
“chemarea ta”.

Urmandu-ti chemarea te vei simti implinit si iti vei indeplini misiunea pe acest pamant.

Nu face greseala sa iti ignori chemarea. Chiar daca ai facut-o pana acum..este timpul sa iei atitudine. Daca ignori chemarea ta, misiunea ta pe acest pamant sperand sa urmezi calea “sigura” impusa de societate (liceu, facultate, master, alte cursuri si specializari, gasirea unui loc de munca “sigur” si bine platit) viata ta se va transforma intr-o alergatura continua, intr-o serie de frustrari, nemultumiri si neajunsuri in timp ce geniul tau este lasat sa se stinga usor in tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Poate ca esti un scriitor minunat care lucreaza la ghiseul unei banci, sau esti foarte talentat la pian, dar ai un job de statistician. Oricare ar fi exemplul tau.. nu te pierde incercand sa faci fata unui job de la 9 la 18, doar pentru ca asa face toata lumea.

Nu urma turma daca nu vrei sa fii un om obisnuit.

Cei mai multi oameni de success nu sunt impliniti pentru ca au un cont cu multe zerouri in banca. Ei sunt fericiti pentru faptul ca pot face in fiecare zi ceea ce le face placere. Contul din banca este doar o consecinta. Atunci cand pui pasiune in ceea ce faci si te dedici total si dai tot ce ai mai bun din tine…viata te rasplateste.

Esti pregatit sa scoti afara geniul din tine si sa iti urmezi chemarea?

Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu cred ca a avea o educatie formala este un lucru rau. Dar cred ca in acest moment in lume exista prea multe persoane care muncesc din greu pentru a indeplini visul altcuiva in loc sa il implineasca pe al lor. Si eu am facut o facultate care nu mi se potrivea deloc si eu am avut vreo 4 joburi de la 9 la 18 la care munceam doar pentru ca trebuia si abia asteptam sa se faca ora 18 sa plec acasa. Pana mi-am dat seama ca am gresit a durat ceva timp. Si chiar daca in adancul meu stiam asta, tot nu voiam sa accept acest lucru si continuam sa ma zbat crezand ca voi ajunge o economista bunicica si totul va fi bine.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri