28 August 2012 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Nu face prea multe compromisuri, nu uita ce anume ti-ai propus, nu inceta sa o iei de la capat, iar si iar pana iti vezi visul transformat in REALITATE.

Nu renunta la control. Daca incepi sa-ti gasesti scuze de genul "Mi-ar placea sa mananc mai sanatos/ sa ma culc mai devreme/ sa fac mai multe exercitii fizice, dar nu pot pentru ca... ", atunci gandeste-te pentru un moment ce alte optiuni mai ai. Cu siguranta detii mai multa putere asupra vietii tale decat iti dai seama.

Actioneaza: Gandeste-te la un domeniu in care iti tot gasesti scuze, si noteaza 3 moduri in care poti sa redobandesti controlul.

Ce parti din viata ta ai putea macar sa influentezi?

Chiar daca nu detii control total asupra unui aspect din viata ta, tot ai o anumita influenta asupra sa.

La munca, de exemplu, este putin probabil sa poti controla cu cat esti platit (cu exceptia cazului in care lucrezi pentru tine). Dar poti influenta asta. Daca vrei o marire de salariu, o poti cere. Poate ca preferi sa nu faci asta - din cauza ca te temi ca ai facut prea putine pentru a-ti dovedi valoarea sau pur si simplu esti prea timid sa intrebi - dar ai aceasta optiune.

La fel se intampla si in viata de familie. Daca locuiesti cu alte persoane - familie, colegi - atunci nu ai control deplin asupra mediului din casa. Dar iti poti exercita influenta asupra lui. Daca te nemultumeste dezordinea de la tine de acasa, poti stabili cu copiii reguli noi pentru pastrarea curateniei. (Daca vinovat este partenerul, vorbeste cu el - s-ar putea nici sa nu stie cat de deranjeaza starea casei.)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Actioneaza: Noteaza una sau doua probleme din viata ta, asupra carora nu ai control total. Fa-ti o idee despre cum ai putea influenta acele situatii sa se schimbe in bine.

In ce domenii nu ai nicio putere?

Atunci cand te gandesti bine la viata ta de la serviciu si de acasa, iti dai seama ca detii controlul - sau macar ai o influenta - asupra majoritatii aspectelor.

Vor fi totusi cateva pe care nu poti cu niciun chip sa le controlezi sau sa le influentezi. Vremea, de exemplu, este un factor extern in privinta caruia nu poti face nimic; daca ploua in sambata cand tu planuiai sa duci copiii in parc, planurile tale vor fi date peste cap.

Ceea ce poti face in privinta acestor aspecte imposibil de controlat, este sa iti schimbi atitudinea vis-a-vis de ele. Poti alege daca ploaia iti va provoca nervi si frustrare, sau daca te vei resemna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri