28 August 2012 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Nu face prea multe compromisuri, nu uita ce anume ti-ai propus, nu inceta sa o iei de la capat, iar si iar pana iti vezi visul transformat in REALITATE.

Actioneaza: Daca o situatie te deranjeaza in permanenta, si nu ai nicio putere asupra ei, noteaza cel putin 3 cai de a reactiona intr-o maniera mai sanatoasa, mai fericita.

Cunoaste-te pe tine, descopera-ti EUL, creeaza-ti valorile, stabileste-ti niste obiective, defineste-ti visurile si lupta pentru ele. Important este sa stii foarte bine ceea ce vrei, apoi sa lupti si sa perseverzi pentru a-ti implini visele.

Apoi nu te mai abate din drum. Nu face prea multe compromisuri, nu uita ce anume ti-ai propus, nu inceta sa o iei de la capat, iar si iar pana iti vezi visul transformat in REALITATE. Nu e usor. Cine a zis ca e usor? Nimic din ce merita a fi castigat nu se lasa usor. Lupta cu toata puterea.

Exista un aspect al vietii tale, asupra caruia ti-ai dat seama ca detii controlul? Impartaseste povestea ta cu noi printr-un comment!

Te imbratisez cu drag,

Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de success pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

PPS: Afla care sunt cele mai intalnite scuze pe care oamenii le folosesc si cum sa le omori fara mila : https://femeiadesucces.ro/blog/cum-sa-omori-scuzele-fara-mila

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri