1 August 2012 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Nu este usor sa-ti scoti pe cineva/ ceva din minte, insa usor, usor te poti desprinde de povestea ta.

3. Accepta situatia asa cum e

Daca te zbati mereu sa-ti scoti ceva din minte, atunci te afli intr-o continua batalie cu tine insuti. Acceptarea nu inseamna sa nu incerci sa cresti ca persoana si sa te schimbi; inseamna doar sa nu te impotrivesti situatiei in care te afli in acest moment. Daca te gandesti la ceva, permite-ti asta, nu te impotrivi.

Ca prin magie, sau nu, gandurile si atitudinea ta se vor schimba. Ceea ce te apasa va disparea. De ce? Pentru ca accepti acel lucru si nu il mai lasi sa te traga inapoi si astfel mergi mai departe. Gandeste-te la ce sau cine te supara, pentru ca de fapt, esti chiar tu. Atunci cand te impotrivesti prezentului, problemele revin.

Inca nu esti convins ca problemele sunt o iluzie?

Iti doresc sa ai parte de cat mai multa iubire de calitate,

Theona Balan

PS: Daca vrei sa devii cea mai buna varianta a ta te astept pe femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

PPS: Te mai poate ajuta si articolul: https://femeiadesucces.ro/blog/simti-ca-viata-ta-nu-se-indreapta-in-directia-cea-buna-restart

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto homepage si sinterior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri