1 August 2012 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Nu este usor sa-ti scoti pe cineva/ ceva din minte, insa usor, usor te poti desprinde de povestea ta.

Mergi mai departe, fa ceva diferit. Am muncit din greu ca sa ajung aici, am infruntat toata lumea si mi-am urmat drumul. Si a meritat. Si nu ma voi opri aici.

Acum ca ne-am lamurit, problema este ca ne conectam cu problemele noastre, ne identificam cu ele. Dar noi nu suntem problemele noastre, pentru ca in realitate, problemele sunt doar o iluzie. Ceva e o problema doar daca noi vrem sa consideram asa. Ce usurare, nu?

Acum problema la care ma refer eu este ca nu ne putem lua gandul de la ceva, nu putem sa ne scoatem acel lucru din minte. Ce nebunesc suna, nu ne putem lua gandul de la ceva, mintea noastra a pus stapanire pe dorintele noastre...oare?

1. Deconecteaza-te de la povestea ta

Daca tu crezi ca situatia curenta in care te afli este 'cine esti tu' atunci nu vei fi niciodata liber de probleme. Pur si simplu pentru ca te identifici cu ele, le vezi ca si sursa ta, si in consecinta sunt sursa durerii tale. Nu am avut note bune la facultate, dar asta ma face o persoana mai putin inteligenta?

Odata ce ai realizat ca povestea sau situatia ta curenta nu te defineste, vei incepe sa vezi ca te asteapta o lume intreaga plina de oportunitati care iti pot schimba realitatea, si care te asteapta sa profiti la maxim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Unora dintre noi ne place povestea noastra deoarece astfel ne putem identifica cu ceva. Daca ii iei cuiva povestea atunci ce ramane? In opinia mea, punctul 3...acceptarea totala.

2. Decide daca vrei sa fii liber

Poti sa crezi ca sunt nebuna, dar la nivel subconstient nu vrem sa ne deconectam de problemele noastre pentru ca pana la urma, ele reprezinta povestea noastra. Trebuie sa decizi daca vrei sa te eliberezi de gandurile care te apasa fara incetare sau daca pur si simplu nu renunti la ele pentru ca iti ofera o scuza sa te complaci in situatia in care esti.

Problemele, intr-un fel, ne pot face viata mai usoara. Ne impiedica sa ne straduim pentru ceva diferit pentru ca ne dau impresia ca din cauza lor nu am putea obtine nimic. Conecteaza-te cu eul tau, afla daca vrei intr-adevar sa mergi mai departe si sa uiti de acel ceva sau cineva care nu-ti da pace, pentru ca daca nu te decizi, nu se va intampla nimic niciodata.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri