30 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 127 share-uri

Dansul combina in modul cel mai frumos si emotionant miscarea cu muzica, cu arta, cu comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate.

Dansul protejeaza inima

Dansul este un bun protector cardiovascular, atat prin efectele miscarii asupra vaselor si inimii, cat si prin eliminarea tensiunilor psihice care ne pot afecta. In timpul dansului bataile inimii crsc usor, circulatia se intensifica, creste oxigenarea organismului si “tonusul” cardiovascular deive mai bun.

Spre deosebire de alte sporturi de performanta, dansul nu duce in timp la modificari patologice ale vaselor si/sau inimii (de exemplu hipertrofia musculaturii inimii – una din cele mai frecvente probleme pe care le ridica sportul de performanta, inclusiv fotbalul).

Alegeti cursuri de dans pentru adulti si copii, cursuri cu programa special conceputa astfel incat sa va bucurati si de beneficiile de mai sus pe care dansul vi le aduce, dar si de invatarea unor pasi si coregrafii care sa va permita sa dansati cu placere oriunde v-ati afla.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Informatii oferite de www.cursuridans.com

Iti recomandam sa citesti si:

20 Beneficii ale dansului pentru sanatate

Limbajul universal al dansului: Experienta dansului pe ritmul simturilor

Beneficiile dansului

Foto: Dreamstimeweb

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri