26 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Vara ne imbie, ne trimite cu gandul in cele mai indepartate locuri. Vara e momentul cand vrem sa ne rupem de stres si de probleme, cand vrem sa descoperim lumi si oameni noi. Care sunt cele mai potrivite locuri ce rezoneaza cu modul de a fi al fiecaruia? Te-ai intrebat vreodata de ce te atrag anumite locuri si nu altele? De ce in unele destinatii te simti ca acasa, iti sunt familiare desi poate este prima data cand ajungi acolo? Ori simti ca in sfarsit ai gasit locul unde te simti cel mai bine... Iti propunem sa descoperi alaturi de noi destinatiile karmice in functie de zodia in care te-ai nascut, locurile in care gasesti relaxarea si aventura in acelasi timp.

Balanta

Balantele sunt persoane care vor alege vacante deosebite, exotice pentru a-si putea potoli setea de extravaganta. Oricum, oriunde va ajunge, o balanta isi va etala cu nonsalanta farmecul si va dori sa fie admirata de catre ceilalti.

Te atrag tari ca Egiptul, Japonia, Tailanda si, de asemenea, Viena este un loc pe care trebuie neaparat sa il vezi. Nativii din aceasta zodie au si o latura foarte spirituala, iar daca o descopera, ii atrag locuri ca Bali, Tibet sau Damanhur.

In Romania, pentru o scurta iesire din lumea animata a orasului, poti merge sa vezi Focurile vii din din Comuna Lopatari, Judetul Buzau, loc considerat a fi sacru.

Egipt: Wikipedia

Scorpion

Africa de Sud, Algeria, Maroc, Uruguay... acestea sunt tarile care ii trezesc interesul unei persoane din zodia scorpionului, caci el iubeste acele tari ce ii pot da ocazia sa descopere ceva cu totul si cu totul nou. Iti plac locurile plinde de mister si legenda.

Stonehenge; Foto: Wikimedia

De asemenea ti-ar placea sa vizitezi Stonehenge, monumentul neolitic din Anglia si Pompei in Italia. Te simti bine si in vacantele obisnuite, all-inclusive, fara batai de cap, dar e clar ca tie iti place cel mai tare sa te rupi de norma.

In Romania iti recomandam locuri ca Cetatea Medievala a Hunedoarei si Castelul Corvinilor.

Sagetator

Tu ai pleca oriunde in lume, chiar oriunde! Esti o persoana care iubeste din toata inima calatoriile. Gasesti farmecul ascuns al oricarui loc si iti faci foarte repede prieteni, carora le impartasesti micile tale descoperiri.
O taverna micuta pe care pare sa o ocoleasca toata lumea, o cafenea cu aer romantic, un loc sacru, o terasa sau o straduta pierduta, linistita dar incarcata de o emotie aparte, un butic stilat, vintage cu tot felul de lucruri deosebite... Tu esti persoana care descopera astfel de locuri pline de farmec.

Foto: iStock;09/16/2007

O vacanta tur, in care sa strabti mai multe tari si orase iti surade cel mai tare. Cel mai mult ti-ar placea sa calatoresti in alte tari si muncesti din greu pentru a-ti asigura aceasta placere maxima. Un tur al Europei ti-ar surade fara indoiala.

In tara, s-ar putea sa iti surada sa mergi sa vezi Moldova si toate perlele ei istorice si spirituale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri