Descopera cum sa recunosti daca te-ai casatorit cu sufletul tau pereche si indiferent daca da sau nu, afla cum sa-i dai suflet relatiei cu partenerul de viata:

Nu renunta la o relatie sau la angajamentul ei folosindu-te in mod eronat de conceptul de “suflet pereche”. Oamenii sunt multidimensionali, diversi, diferiti si ‘potrivirea’ sau ‘nepotrivirea’ dintre noi nu se poate judeca dupa niste criterii sau impresii subiective. "Paradoxul unei relatii va fi acela ca in loc sa ne rezolve problemele va crea altele noi, noi complexitati. Insa crestem imens din aceste probleme, aceste complexitati. Pe scurt, cel mai mare dar al relatiilor este acela ca prin intalnirea unuia cu celalalt suntem obligati sa crestem mai mult decat am planuit". (What Matters Most: Living a More Considered Life, James Hollis, Ph)

O relatie are nevoie de timp pentru a fi evaluata, pentru a vedea similaritatile si diferentele intre voi doi, pentru a descoperi valorile, visurile, opiniile pe care le impartasiti si pe care nu, pentru a-i descoperi defectele celuilalt si a vedea daca le poti accepta. Nu te folosi de conceptul de suflet perecge ca sa fugi din angajamentul relatiei tale. Este important sa-i permiti celui de langa tine sa devina sufletul tau pereche, sa petreceti timp de calitate impreuna, sa va impartasiti sentimentele si gandurile, sa vorbiti despre voi, despre sufletul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Este important sa vorbiti despre visurile voastre, sa meditati si sa taceti impreuna, sa va atingeti fara sa implicati sexul intotdeauna, sa lasati sa se stabileasca o punte emotionala intre voi doar din a va afla in prezenta celuilalt, sa stabiliti o conexiune spirituala intre voi citind spre exemplu carti spirituale si impartasindu-va concluziile sau incercand sa le puneti in practica. Dimineata, cand v-ati trezit, puteti chiar spre exemplu sa vorbiti despre ce ati visat noaptea anterioara. Este o modalitate subconstienta de a intari legaturile emotionale dintre voi. Metodele sunt multe si fiecare cuplu le poate descoperi individual. Este important sa va manifestati vointa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri