Descopera cum sa recunosti daca te-ai casatorit cu sufletul tau pereche si indiferent daca da sau nu, afla cum sa-i dai suflet relatiei cu partenerul de viata:

Stii ca sotul tau este sufletul tau pereche daca ai adesea impresia ca esti o oglinda a sotului tau sau viceversa. Casatoria cu sufletul pereche porneste si se dezvolta pe niste principii simple, insa extrem de importante: Onestitate si Sprijin. Intr-o relatie reusita, intentia ambilor parteneri este de a-l ‘ridica’ pe celalalt si de a face tot ce ii sta in putinta pentru a veni in sprijinul sau. Totodata, sunt de parere Sheri and Bob Stritof, simtul familiaritatii, al intimitatii si al reciprocitatii nu trebuie sa lipseasca din aceste casnicii. Intr-o casatorie cu sufletul pereche nu exista dorinta de a submina pe celalalt sau de a-l impiedica, s pre propriul avantaj, in implinirea visurilor. Adesea, “cuplurile in care sunt suflete pereche adesea simt bucurie privindu-l pe celalalt cum creste”, spun cei doi experti in arta mariajului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

In plus, casnicia reprezinta o legatura sfanta pentru sufletele pereche, iar angajamentul casatoriei lor este pretuit deopotriva de cei doi. Se pune accent pe micile momente petrecute impreuna si cei doi simt bucuria lor, isi umplu sufletul de viata, implinire si multumire datorita acestor momente in doi.

Cum sa-i dai suflet relatiei tale

Bineinteles, pot exista si casnicii frumoase, fericite si armonioase chiar daca nu te-ai casatorit neaparat cu sufletul tau pereche. Te sfatuim sa nu pici in plasa mentalitatii sufletului pereche. Se poate la fel de bine sa nu ne intalnim sufletul pereche niciodata in aceasta viata, se poate sa-l intalnim, dar circumstantele sa nu permita casatoria, se poate sa-l intalnesti si sa te casatoresti cu el si atunci te numeri printre cei norocosi. Se poate sa-ti intalnesti sufletul pereche si sa nu fie asa cum te-ai asteptat tu sau sa nu fie persoana ideala la care ai visat sau sa nu simta exact ceea ce simti si tu.

Nu te ghida dupa standarde care sunt prea inalte chiar si pentru sufletele pereche. Chiar daca o persoana iti este suflet pereche nu inseamna ca trebuie sa fiti intotdeauna de acord unul cu celalalt, ca nu veti intampina dificultati sau divergente. Nu da cu piciorul relatiei tale doar pentru ca nu aveti totul in comun sau pentru ca sunteti prea diferiti. “Foarte rar sau niciodata un mariaj se dezvolta intr-o relatie individuala neted sau fara criza. Nu exista nastere a constiintei fara durere”. (C.G. Jung CW17:The Development of the Personality:331) Poate ca sufletul tau pereche nu este neaparat oglinda ta, ci vine in completarea ta. O casnicie, ca orice relatie, necesita iubire, intentie, vointa, dorinta, actiune, grija si atentie. O relatie este creata in mod voluntar, mentinuta in mod intentionat, energic, constant. Pe de alta parte, comunicarea trebuie mentinuta deschisa, iar cei doi trebuie sa invete sa priveasca prin ochii celuilalt.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri