14 Decembrie 2011 publicat în Frumusete 50 share-uri

Haideti sa aflam impreuna cateva sfaturi pentru o piele frumoasa si hidratata in sezonul rece.

Hidrateaza-te si pe interior

Probabil ca ai auzit acest sfat de mii de ori: bea doi litri de apa pe zi. Apa este buna nu numai pentru sanatatea organismului interior, ci si pentru piele. O hidrateaza si o ajuta sa arate mai tanara, ii reda elasticitatea si o face mai stralucitoare. Pentru piele, apa este extraordinar de benefica. Totusi, in unele cazuri, este posibil ca aceasta metoda sa nu dea efecte si sa aveti in continuare o piele uscata. Nu renuntati totusi la cei doi litri de apa. Rezultatele se vor vedea in timp.

Foloseste o crema grasa pentru picioare

In zilele calduroase de vara, cel mai extraordinar lucru pentru picioarele noastre este lotiunea mentolata. Atunci cand vine sezonul rece totusi, picioarele noastre au nevoie de o crema hidratanta puternica. Pentru o piele fina folositi produse pe baza de glicerina sau vaselina farmaceutica. Mai mult, utilizati periodic si un exfoliant pentru a indeparta celulele moarte din piele. Va va ajuta sa va hidratati picioarele in profunzime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Caria dentară – ce este și cum se tratează Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Evita sa iti exfoliezi tenul

Daca ai o piele uscata din cauza schimbarilor climatice din sezonul rece, evita sa folosesti exfoliant, masca, tonic pe baza de alcool sau lotiune astringenta – toate acestea pot sa iti “rapeasca” uleiurile esentiale secretate in mod natural de piele. In schimb, foloseste un lapte demachiant hidratant, tonic fara alcool sau masti hidratante.

Nu face bai fierbinti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri