14 Decembrie 2011 publicat în Frumusete 50 share-uri

Haideti sa aflam impreuna cateva sfaturi pentru o piele frumoasa si hidratata in sezonul rece.

Trebuie sa ai mereu in vedere faptul ca o crema cu protectie UV nu se foloseste doar vara, ci si in sezonul rece. Soarele de iarna in combinatie cu stralucirea zapezii are efecte nocive pentru piele. In sezonul rece, aplica o crema cu protectie solara pe fata si pe maini (daca sunt expuse) cu jumatate de ora inainte de a iesi afara. Reaplica la intervale de cateva ore daca stai in frig toata ziua.

Nu iti neglija mainile

Cand vine vorba despre piele, cea a mainilor este mai subtire decat cea de pe alte parti ale corpului. De asemenea, are mai putine glande sebacee. Acest lucru inseamna ca este mai greu sa mentii o piele a mainilor hidratata, mai ales in sezonul rece. O ingrijire necorespunzatoare a mainilor poate provoca mancarimi ori iritatii. Incearca sa porti manusi de fiecare data cand iesi afara; daca este foarte frig si vrei sa iti protejezi mainile cu manusi de lana, pune pe dedesubt o pereche subtire de manusi de bumbac pentru a evita cauzarea unor iritatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Caria dentară – ce este și cum se tratează

Evita manusile si sosetele ude

Manusile si sosetele ude pot produce diverse iritatii pe piele sau chiar eczema. Poarta mereu la tine niste manusi sau sosete de schimb sau evita sa te uzi. In cazul in care nu se poate, atunci cand ajungi acasa usuca-te, spala-te bine, hidrateaza-ti pielea cu crema si vei fi ca noua!

Cumpara-ti un umidificator de aer

Sistemele de incalzire centrala (sau orice alta modalitate de incalzire a caminului) practic imprastie in locuinta noastra (sau la locul de munca) aer cald. In sezonul rece, umidificatoarele de aer sunt extrem de sanatoase pentru piele deoarece o impiedica sa se usuce atat de repede. Cumpara-ti cateva umidificatoare de aer si pune-le in casa sau unde lucrezi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri