14 Decembrie 2011 publicat în Frumusete 50 share-uri

Haideti sa aflam impreuna cateva sfaturi pentru o piele frumoasa si hidratata in sezonul rece.

Pentru majoritatea dintre noi, sezonul rece de iarna nu aduce doar obraji rumeni, ci si o piele mai uscata pe fata, maini sau picioare. Pentru unele persoane, senzatia de uscat a pielii devine mai mult decat un disconfort, cauzand iritatii sau chiar eczeme.

Mergi la specialist

Atunci cand, in sezonul rece, iti cumperi produse pentru ingrijirea pielii este greu sa gasesti un farmacist sau vanzator care sa it idea sfaturile corecte pentru piele. De aceea, ideea de a merge la un dermatolog, chiar si doar o data sau de doua ori pe an, este o investitie foarte buna. Un atare specialist dermatolog iti poate spune cu siguranta ce tip de ten ai si cum il poti ingriji.

Acest lucru nu inseamna ca vei fi nevoita sa cumperi numai produse scumpe. Cele pe care ti le permiti isi pot face efectul la fel de bine ca si cele dupa care tanjesti in rafturi. Important este cum reactioneaza ele cand sunt aplicate pe piele si daca organismul tau le “accepta”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Ai grija de piele si hidrateaz-o

O crema hidratanta benefica pielii primavara si vara este usor de gasit. Insa, in sezonul rece, atunci cand conditiile climatice nu iarta deloc tenul sau mainile tale, rutina de hidratare trebuie schimbata. Cauta produse care sa contina ulei, si nu apa, deoarece acesta actioneaza ca un strat protector impotriva frigului si mentine o hidratare de durata (indiciu: cremele de noapte au ca baza uleiul).

Cele mai benefice uleiuri pentru piele in sezonul rece sunt cel de avocado, de migdale, de primula sau mineral. Poti de asemenea sa folosesti crème care sa contina glicerina, sorbitol sau acizi alfa-hidroxi.

Nu uita sa folosesti crema cu protectie UV


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri