Mastile cu fructe de toamna au rolul de a regenera pielea, lasand-o in acelasi timp mai catifelata si mai luminoasa. Masca cu pere, masca cu prune, masca cu struguri, masca cu mar -iata patru masti excelente pentru a reda tenului stralucirea lui obisnuita:

Masca cu pere – Perele contin o serie de vitamine (K, A,B, C ), dar si sorbitol, un alcool bazat pe zaharuri ce are un efect emolient asupra pielii. O masca excelenta pentru ten se poate obtine astfel: curata de coaja si de seminte o para foarte coapta si apoi zdrobeste-o cu ajutorul furculitei. Adauga o lingura din crema ta de fata obisnuita si o lingura de miere. Aplica masca pe fata, evitand zona ochilor. De asemenea, o poti intinde si in zona gatului si a decolteului. Dupa 15-20 de minute, clateste tenul cu apa.

Masca cu prune – Prunele contin vitamina A si vitamina C care ajuta la indepartarea si la stoparea ridurilor, lasand pielea supla si elastica. Prin urmare, urmatoarea masca iti va face tenul sa arate mai proaspat: intr-un recipient se amesteca 2-3 prune foarte coapte cu o jumatate de cescuta de iaurt. Pasta se tine la frigider timp de un sfert de ora dupa care se aplica pe fata curatata in prealabil. Se lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa. O alta masca excelenta pentru regenerarea tenului normal si a celui mixt este cea obtinuta prin amestecul unei prune zdrobite cu o piersica zdrobita, cu 2 lingurite de miere si un ou. Masca se lasa sa actioneze cel mult 25 de minute.

Masca cu struguri - Strugurii sunt bogati in antioxidanti, ajutand la curatarea pielii si la indepartarea impuritatilor de pe piele. Aceasta masca are rolul de a face pielea sa devina mai catifelata si mai supla, redandu-i aspectul luminos si reintinerind-o. Ca si ingrediente ai nevoie de 10 boabe mari de struguri, de o lingura de suc de mere si o lingura de suc de portocale. Zdrobeste struguriii si amesteca-i cu sucul de mere si de portocale. Cu ajutorul unui disc demachiant sau al unui bucati de vata intinde masca-lotiune pe toata fata, evitand zona ochilor. Lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care clateste-ti tenul cu apa rece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Masca cu mar - Pentru masca de mere ai nevoie de un sfert de par foarte bine copt. Zdrobeste-l cu o furculita sau da-l prin razatoare. Adauga apoi o lingurita de miere si o lingurita de faina/ tarate de ovaz. Intr-un recipient, amesteca ingredientele pana cand se omogenizeaza si se obtine o pasta consistenta. Se aplica pe toata suprafata pielii si se lasa sa actioneze maxim 20 de minute. Ulterior, se indeparteaza cu apa plata. Aceasta masca este potrivita pentru toate tipurile de ten.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri