Slabe sau mai plinute, toate femeile au celulita. Pentru ca mai mult decat a fi un dusman al siluetei, aceasta face parte din natura feminina si este barometrul fidel al unui stil de viata haotic si al unei alimentatii dezechilibrate.

REZULTATE:

7 zile pentru o piele vizibil mai neteda*

28 zile pentru volume vizibil reduse**

SECRETE ANTICELULITA

Redu la maxim consumul de alcool. Acesta este un catalizator excelent pentru transformarea caloriilor in grasime de depozit.

Lipsa de activitate fizica este fatala pentru ca favorizeaza irigarea proasta a tesuturilor si evacuarea defectuoasa a produselor toxice rezultate din metabolismul celular, favorizand aparitia celulitei.

Regula de aur anticelulita: Fara carbohidrati dupa ora 18:00 (Dupa ora 18:00 metabolismul incetineste, corpul nostru se pregateste de odihna si nu mai consuma glucoza).

Celulita... inamicul din umbra al tuturor femeilor. Lupta impotriva ei ne-a obosit si de multe ori ne-am declarat invinse. De ce de data asta va fi altfel? Pentru ca strategia va fi diferite: alimentatie corecta si echilibrata, masaj si crema potrivita, miscare si atitudine pozitiva. Este imposibil sa ne reziste. Haide, incearca si tu!

Dr. Mihaela Bilic

www.vichyconsult.ro

*Aspectul celulitei la strangerea pielii, rezultat clinic, 49 de femei
** Test realizat pe 47 de femei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri