Peach Fuzz sau nuanța ”puf de piersică” este oficial culoarea anului 2024! 15 modele de unghii în această nuanță blândă și senzuală

12 Ianuarie 2024 publicat în Frumusete 20 share-uri

Peach fuzz este o nuanță nostalgică și caldă care a fost declarată culoarea anului 2024 de Institutul Pantone al culorilor. Pantone 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță catifelată și blândă de “puf de piersică”, care ne îmbracă mintea, sufletul și spiritul cu atingerea sa delicată.

Peach fuzz este o nuanță nostalgică și caldă care a fost declarată culoarea anului 2024 de Institutul Pantone al culorilor. Pantone 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță catifelată și blândă de “puf de piersică”, care ne îmbracă mintea, sufletul și spiritul cu atingerea sa delicată. “Peach Fuzz surprinde dorința noastră de a avea grijă de noi înșine și de ceilalți”, susțin experții Institutului.

“În căutarea unei nuanțe care să reflecte dorința noastră de apropiere și conexiune, am ales o culoare care radiază de căldură și eleganță modernă. O nuanță care rezonează cu compasiunea, oferă o îmbrățișare tactilă și creează fără efort o punte între tineresc și atemporal”, declara Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone.

Prin urmare, nuanța de peach-fuzz (puf de piersică) este o nuanță dulce, ușor pastelată, asemănătoare deliciosului șerbet din copilăria noastră J, parcă în contrast cu energia dramatică și îndrăzneață a lui Viva Magenta, nuanța anului 2024. Este foarte apropiată de “oranjul piersică” pastelat sau de un roz neutru piersiciu, o nuanță optimistă care parcă invită primăvara și calmul în sufletele și în garderoba noastră.

Peach fuzz transmite tandrețe, tihnă, colaborare și cooperare și a fost aleasă ca și culoare a anului 2024 tocmai pentru a simboliza dorința noastră de ne afla împreună cu ceilalți și de a ne bucura de această apropiere și conexiune. Se dorește ca această nuanță de Peach Fuzz să ne inspire pe toți în a ne regăsi pacea și speranța într-un viitor mai bun în aceste vremuri tulburi și controversate pe care le trăim. “Aveam nevoie de o culoare a cărei lumină delicată și prezență aeriană ne ridică în viitor", confirma și Laurie Pressman, vicepreședintele Institutului de culori.

Designerii de interior, creatorii de modă și cei de beauty și chiar vedetele de pe ocean au început să îmbrățișeze această culoare, urându-i bun venit în alegerile lor. Să ne lăsăm și noi inspirați de grația acestei nuanțe care exprimă generozitate, compasiune, un sentiment plăcut de bine și confort, dar și emoție și o ușoară senzualitate. Ți-am pregătit 15 modele de manichiură în tendințe, în nuanța anului 2024 – peach fuzz:

Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: BartTa /Shutterstock Foto: Cotton_flor /Shutterstock Foto: Honchar Roman /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: Nikoleta Vukovic /Shutterstock Foto: KK_face /Shutterstock
Foto: CHRISTINA RADCLIFFE /Shutterstock Foto: Irina_izzi_Parnikova /Shutterstock Foto: Lubava Voit /Shutterstock Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: Irina_izzi_Parnikova /Shutterstock

Foto fr si main: Kira_Yan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri