Nu orice tunsoarea ti se potriveste. Forma fetei tale poate influenta felul in care arati. O tunsoare la moda nu inseamna ca este si o tunsoare pentru tine.
Nu orice tunsoarea ti se potriveste. Forma fetei tale poate influenta felul in care arati. O tunsoare la moda nu inseamna ca este si o tunsoare pentru tine.

Pentru a-ti da seama de forma fetei trebuie sa-ti prinzi parul si sa te uiti cu atentie in oglinda. Nu uita si de breton sa-l dai pe spate pentru ca te poate "pacali".

Chiar daca ai anumite preferinte inainte de a-ti schimba look-ul ar trebui sa tii cont de cateva sfaturi. In orice caz, se poate sa te prinda orice fel de tunsoare. Fiecare fata este unica in felul ei.

Daca ai un nas mare, trebuie sa maschezi prin volumul parului spre partea din spate si eventual cu un breton. Pe de alta parte, pentru un nas mic este recomandat ca fata sa fie libera.

Fata rotunda

Pentru acest tip de fata este de preferat ca parul sa fie tapat in crestetul capului. Fie ca alegi o tunsoare scurta sau iti lasi parul lung.

Trebuie sa dai volum parului. Foloseste o peria cand te usuci sau tine capul aplecat si periaza-l in timpul uscarii.

Parul scurt iti elibereaza fata si evidentiaza forma rotunda.

Daca iti plac buclele acestea nu trebuie sa fie exagerat de crete pentru ca iti maresc si mai mult fata.

Fata lunga

Este de preferat sa dai volum parului in lateral pentru a oferi o alta forma fetei. O tunsoare scurta nu face altceva decat sa-ti evidentieze fata.

Fata patrata


Spune nu tunsorilor scurte. Parul lung, lasat pe spate ti se potiveste de minune. Ai putea incerca si cateva bucle mari care rotunjesc putin fata sau suvite in trepte. Bretonul care iti acopera toata fruntea nu te avantajeaza si nici cararea pe mijloc.

Fata ovala

In general orice tip de tunsoare te prinde. Esti o norocoasa. Depinde insa si de marimea fetei. Daca este mai mica trebuie sa fii atenta cu tunsorile in franjuri pentru ca nu te avantajeaza.

Fata triunghiulara

O fata destul de dficil de corelat cu o tunsoare potrivita. Pentru un par lung incearca bucle largi. O tunsoare medie in care suvitele ajung spre barbie accenteaza forma fetei. Iti sta bine cu parul scurt dar rezultatul tine foarte mult si de cine si cum te tunde.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri