MANICHIURA ROȘU BURGUND profund se întoarce! 20 de modalități superbe de a purta pe unghii în toamna 2023 această nuanță nobilă și sofisticată, regina sezonului

8 Septembrie 2023 publicat în Frumusete 10 share-uri

Roșul burgund este acea nuanță de roșu închis, profund, cu tonuri de violet, care amintește de culoarea unică a vinului franțuzesc de Burgundia, o nuanță unică, misterioasă și sofisticată, rezultat al melanjului între albastru, roșu și verde. Roșul burgund este totodată o culoare bogată, care denotă eleganță, asumare și încredere în sine și atemporalitate.

Atunci când purtați această culoare pe unghii sau în vestimentație, țineți cont de faptul că roșul burgundy se îmbină minunat cu diverse nuanțe neutre de gri, dar în același timp se asociază într-un mod inedit și interesant și cu nuanțe mai intense și vibrante precum galben, auriu sau albastru teal (acel albastru cu o tentă inconfundabilă de verzui). La fel de spectaculos arată și combinat cu roz pudrat sau roz piersiciu, albastru navy sau albastru prăfuit, cu oranjul.

Roșu burgund este o nuanță asociată și cu toamna datorită profunzimii sale și de aceea este des întâlnită în manichiura acestui sezon. Nu face excepție nici toamna 2023 când modelele de manichiură în această nuanță profund de roșu pătrunzător sunt atât de diverse și frumoase. Fiind o nuanță închisă pe unghii, aduce și un strop de dramatism manichiurii, iar ocazional și un aer gotic atunci când intensitatea nuanței aproape că bate înspre negru.

Dacă iubești roșul burgund și felul în care arată pe unghii toamna, îți propunem 20 de modele variate în această nuanță de roșu închis. Se poartă deopotrivă unghiile burdungy cu aspect lăcuit, în stil ombre, ochi de pisică, marmorate sau cu glitter strălucitor aplicat peste pentru un aer sofisticat intens, dar și lăcuite sau decorate cu diverse patternuri geometrice, grafice, aplicații florale 3D sau ștrasuri delicate.

Nu sunt de neglijat nici modelele de unghii în roșu burgund în stil nail art, cu fascinante și delicate patternuri florale sau chiar tribale, dar nici modele de unghii franțuzești cu vârfurile înmuiate în roșu burgund intens și lucitor. Țineți cont că roșul burgund poate fi purtat și cu accente de argintiu, dar arată spectaculos, luxos și nobil cu precădere purtat în combinație cu auriu.

20 de modele de manichiură burgundy, în nuanța supremă și misterioasă a toamnei

1.

Foto: Dina Shuba /Shutterstock

2.

Foto: Alexander_Safonov /Shutterstock

3.

Foto: Marina mrs_brooke /Shutterstock

4.

Foto: Dina Shuba /Shutterstock

5.

Foto: Dina Shuba /Shutterstock

6.

Foto: Quynh Ly /Shutterstock

7.

Foto: Marina mrs_brooke /Shutterstock

8.

Foto: TanitaKo /Shutterstock

9.

Foto: Dina Shuba /Shutterstock

10.

Foto: Dina Shuba /Shutterstock

11.

Foto: 0leJohny /Shutterstock

12.

Foto: SmirMaxStock /Shutterstock

13.

Foto: SmirMaxStock /Shutterstock

14.

Foto: AlexKot /Shutterstock

15.

Foto: Mariia Boiko /Shutterstock

16.

Foto: Anastasiia Holubieva /Shutterstock

17.

Foto: marigo20 /Shutterstock

18.

Foto: Iryna Mosiiash /Shutterstock

19.

Foto: SmirMaxStock /Shutterstock

20.

Foto: Zolotnyk Mariana /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri