15 August 2023 publicat în Frumusete 2 share-uri

Odată cu filmul Barbie în care ne încântă frumoasa Robbie Margot în rolul celebrei păpuși care prinde viață în carne și oase, manichiura în stil Barbie, inspirată din lumea magică și fermecată a îndrăgitelor păpuși Barbie, a revenit în centrul atenției. Astfel, odată cu filmul regizoarei Greta Gerwig care ne invită să evadăm, chiar și temporar, într-o lume fantastică și distractiv de frivolă, revoluția rozului a reînceput în lumea vastă a internetului.

Astfel, unghiile roz pastelate, mai blânde și dulci sau cele sidefate, cu un finish metalic sau străluciri iridescente ne încânta privirile în acest sezon sub impactul filmului, dar mai degrabă al fenomenului Barbie. Și manichiura de un roz mai intens și mai închis, care bate vizibil înspre magenta, este asociată manichiurii Barbie, la fel ca și nuanțele vibrante de ojă roz care pun la bătaie acel look inocent specific păpușii Barbie, dar în același timp și elegant.

Poți complementa o manichiură Barbie adăugând și unele elemente extra precum detalii grafice, flori gingașe aplicate sau desenate, mici ștrasuri colorate sau sclipitoare, dungi șerpuitoare moderne pe unghii, funde aplicate, puncte și buline desenate care conferă un aspect jucăuș, copilăresc și inocent, inimioare, imprimeuri aplicate sau picturi abstracte, sclipici mai mult sau mai puțin în funcție de preferințe.

Pentru inspirație și a recrea un pic din universul Barbie într-un mod plăcut vizual și deloc ostentativ, ți-am pregătit o prezentare cu 21 de modele de unghii în stil Barbie:

Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Lliliyana Putri /Shutterstock Foto: SimoneN /Shutterstock Foto: Reed-flower /Shutterstock Foto: Vetrova-Noskova /Shutterstock Foto: Yuliya Ufimtseva /Shutterstock Foto: Rabbitzthanya /Shutterstock Foto: riphoto3 /Shutterstock Foto: UNITSTUDIO /Shutterstock Foto: Rabbitzthanya /Shutterstock

Foto: Kseniia Barlit /Shutterstock

Foto: GraceAchi /Shutterstock Foto: Huan N. Phan /Shutterstock Foto: Vetrova-Noskova /Shutterstock Foto: smile23 /Shutterstock Foto: L.C.Y /Shutterstock Foto: Tamara83 /Shutterstock Foto: berryicyz /Shutterstock Foto: PH German Alvarez /Shutterstock
Foto: Nittaya Saternram /Shutterstock Foto: rad fx /Shutterstock

Foto fr si main: Dean Drobot /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri