În timp ce îngrijirea tenului acasă este accesibilă și convenabilă, variantele de tratamente faciale profesionale în salon reprezintă o variantă mai eficientă. Esteticienii dispun de produse premium, cu o concentrație mai mare de ingrediente, față de ceea ce poate fi găsit în mod normal în comerț.

Comunicat de presă

Fără îndoială îți poți îngriji pielea acasă, însă, pentru ca tratamentele să se desfășoare în mod ideal și cât mai eficient, este recomandat să apelezi la metodele potrivite, cu care doar un specialist te poate ajuta.

Diferențele dintre tratamentele faciale de acasă și cele profesionale. Sfatul specialiștilor El Studio.

În cazul în care un tratament în salon ți se pare o variantă costisitoare, este bine să afli și ce beneficii îți oferă față de cele efectuate acasă. Vezi aici dacă variantele de tratamente faciale profesionale sunt mai avantajoase și de ce.

  1. Tratamente faciale profesionale

  • Experiență

Specialiștii în îngrijirea pielii au cunoștințe adecvate cu privire la ceea ce este potrivit pentru tine, în funcție de tipul tău de piele. De asemenea, ei dețin o gamă extinsă de produse din care să aleagă soluțiile ideale tenului tău. Astfel, nu riști să te confrunți cu vreun efect advers și te poți bucura din plin de toate "bunătățile" hrănitoare și reparatoare din produsele respective.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”
  • Rezultate rapide

Imediat după ce ai beneficiat de un tratament facial de exfoliere, de exemplu, poți observa cum pielea ta capătă un aspect strălucitor și luminos. Acest tip de efect se poate menține pe o perioadă lungă de timp. Datorită concentrației mare de ingrediente active, eficiența ritualurilor profesionale este vizibilă de la prima utilizare comparativ cu cele de acasă.

  • Conștientizare

O întâlnire cu un profesionist în domeniul frumuseții te poate ajuta să înțelegi care sunt produsele de care tenul tău are cu adevărat nevoie, pentru a arăta bine. În lipsa unor informații de specialitate, este posibil să cheltui banii pe creme și loțiuni nepotrivite pielii tale, ba chiar să îi faci rău. Un produs nepotrivit, folosit în fiecare zi, poate provoca acnee, iritații, sau îți poate usca tenul.

  1. Îngrijirea pielii la domiciliu

  • Accesibilitate

Cine ar dori să rateze șansa de a-și îngriji tenul cu mai multe tipuri de creme și soluții, astfel încât aceasta să fie strălucitoare și luminoasă o perioadă lungă de timp? Poți opta pentru diverse loțiuni pentru rutina de acasă, la prețuri mici, astfel încât să elimini petele pigmentare și porii dilatați, de exemplu.

Însă, ca să te bucuri de rezultate maxime, este necesar să faci mai întâi câteva tratamente faciale profesionale în salon, cărora să le menții efectele cu ajutorul produselor din comerț. Rutina de acasă trebuie să susțină procedurile din salon, pentru a te bucura timp îndelungat de tenul mult dorit.

  • Efort minim

Îți poți menține tenul frumos și tânăr doar cu ajutorul unui ser cu vitamina C, pe care să îl aplici în fiecare dimineață și a unui retinol folosit seara, înainte de culcare. Nu uita însă de protecția SPF pe care trebuie să o porți pe tot parcursul zilei!

În cazul în care alegi ocazional și un tratament la salon, poți reduce din produsele pe care le folosești zilnic. În acest fel vei avea nevoie doar de cele cu protecție UV, care să protejeze pielea de razele soarelui.

Concluzia? Un tratament facial profesional nu exclude îngrijirea de acasă. Cu toate că acestea oferă o mulțime de avantaje de care este indicat să profiți oricând ai timp liber, e imperios necesar să îngrijești pielea corespunzător și acasă, între programările din salon. În acest fel te vei bucura de un ten curat și sănătos pe tot parcursul anului.

www.el-studio.ro

Foto fr si main: Microgen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri