Atât de simple și naturale, dar te vei îndrăgosti pe loc de ele! 20 de modele de unghii cu aspect natural, “curat”, impecabil căci CLEAN AESTHETIC este trendul verii în manichiură!

5 Iulie 2023 publicat în Frumusete 18 share-uri

Manichiura “clean aesthetic” continuă să se mențină puternic în tendințe în vara 2023 și ne bucură nespus acest fapt căci adoram acest look proaspăt, “curat”, natural, elegant și minimalist al unghiilor. Astfel, sunt promovate în mediul social media unghiile îngrijite și fardate, dar într-un mod sau culoare care nu este departe de nuanța lor naturală și care inspiră pur și simplu… sănătate.

DESCHIDE PREZENTAREA

Unghiile “clean aesthetic” au un aspect diafan, blând, nude, care permite unghiilor și formelor unghiilor să epateze prin naturalețea lor. Atunci când ne referim la o astfel de manichiură avem în vedere un lac glossy transparent sau o nuanță de ojă neutră (alb lăptos, rozaliu de bebeluș sau roz piersiciu, bej, gri albicios etc), de multe ori translucidă, sau într-o nuanță atât de naturală încât pare a se potrivi perfect cu nuanța pielii, cuticule îngrijite și forme ale unghiilor care par oricum, dar numai nenaturale nu.

Se acceptă micile detalii pe o astfel de manichiură “curată” atât timp cât nu ies din această notă minimalistă: spre exemplu, deseori le găsim decorate cu dungi în același stil impecabil “curat”, cu mici detalii glossy sau de strălucire, cu vârfurile vopsite într-un french care le pune și mai mult în valoare aspectul sănătos și natural. Iată 20 de idei de manichiură cu aspect simplu, natural și “curat” care respectă trendul “clean aesthetic”:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri